Andreea Antonescu, despre boala care i-a umbrit copilăria: „Șansele ca eu să trăiesc erau minime. Făceam citostatice”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu a fost la un pas de a-și pierde viața în perioada copilăriei. Ce diagnostic i-au dat medicii?

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreicate vedete din România. Chiar dacă în ultimii ani aceasta a pus cariera pe locul doi pentru a putea avea grijă de fiica ei, în perioada adolescenței, Andreea Antonescu cucerea topurile muzicale cu trupa Andre. 


Însă puțini oameni știu că primii ani din viață, Andreea Antonescu i-a petrecut prin spitale din cauza unei boli crunte. Vedeta a fost la un pas de moarte, iar medicii nu îi dădeau prea multe șanse. 


La vârsta de doar 2 ani, Andreea Antonescu a fost diagnosticată cu un sindrom nefrotic mixt, mai exact o infecție puternică la ambii rinichi. A stat multe luni internată în spital, iar doctorii le recomandau părinților vedetei să facă un alt copil, deoarece sunt șanse minime ca ea să supraviețuiască. 


“Când am fost micuță am fost foarte bolnavă, am suferit de un sindrom nefrotic mixt, e pentru prima oară când eu dezbat acest subiect. A fost o infecție la ambii rinichi, am fost internată în Fundeni la vârsta de 2 ani, am fost internată timp de 6 luni de zile, am prins acolo două Crăciunuri. Șansele ca eu să trăiesc eu minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să încerce să mai facă un copil pentru a nu o pierde și pe mama, pentru că ea mă iubea destul de tare”, a spus Andreea Antonescu, în cadrul unei emisiuni online.


Andreea Antonescu a făcut citostatice o perioadă bună de timp și a fost cu adevărat o minune că vedeta a învins boala.


„Șansele mele de a supraviețuire erau minime, aveam acte făcute pentru a pleca în Belgia la tratamente, dar cu toate astea medicii de la Fundeni nu mi-au dat nici în altă țară șanse de supraviețuire. Făceam citostatice”, a mai spus vedeta.

 

Andreea Antonescu, mărturisiri dureroase despre tatăl său: „Cea mai grea perioadă a vieții mele„

 

Andreea Antonescu a recunoscut că moartea tatălui său a marcat-o profund. Gheorghe Antonescu a încetat din viață în anul 2001, în urma unui stop cardio-respirator. 

„Cea mai grea perioadă a vieții mele a fost perioada în care l-am pierdut pe tatăl meu, am fost efectiv devastată. Au urmat 4 ani de terapie. (...)

Era dimineața probei de limba și literatura română de la bacalaureat. Am susținut examenul, am plecat spre Galați. M-am oprit la o benzinărie și am cumpărat 2 ursuleți identici de pluș. Pe unul l-am ținut la căpătâiul lui până s-a terminat înmormântarea și pe unul l-am ținut și am plâns în el. E singurul lucru care mi-a mai rămas”, a spus artista în cadrul emisiunii „La Măruță”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel