Anda Adam, lăsată cu ochii în soare de instanță. Care mai este situația vilei din Bragadiru, de unde a fost evacuată

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Anda Adam
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Anda Adam

Anda Adam se confruntă cu mai multe probleme în ultima perioadă. Aceasta a fost într-un proces pentru vila din Bragadiru, acolo unde diva cere câteva zeci de mii de euro. Se zvonește că aceasta dorește din nou să intenteze un proces.

Reputata artistă Anda Adam a făcut un demers hotărât pentru a recupera banii investiți în vila din Bragadiru, după ce a fost evacuată din aceasta în 2022. Cu toate că a întâmpinat dificultăți în trecut din cauza neachitării taxei de timbru, diva nu s-a lăsat descurajată și a inițiat o nouă acțiune în instanță împotriva proprietarilor. Avocatul acestora a confirmat pentru wowbiz că artista își dorește să-și recupereze sumele investite în imobilul din Bragadiru, fapt ce denotă hotărârea și perseverența sa. Scandalul continuă să atragă atenția publicului și să stârnească interes în această dispută complicată.

„Primul proces pe care l-a deschis dânsa a fost respins pentru că nu și-a plătit taxa de timbru și s-a anulat cererea de chemare în judecată. A făcut o acțiune nouă, asta știu sigur. Așteptăm să ajungă acțiunea la noi", a spus sursa Wowbiz.

Vezi și: Anda Adam a ales un manelist celebru ca naș de cununie. Cine va fi părintele spiritual al artistei și al lui Yosif Mohaci

Vezi și: Anda Adam, acuzații grave la adresa proprietarilor casei din Bragadiru, de unde a fost evacuată: „Cu Eveline lângă mine, m-a înjurat”

Vezi și: Anda Adam, declarații incendiare despre scandalul imobilului pe care nu l-a mai putut cumpăra: ”Tot a fost în defavoarea mea”

Vezi și: Oana Zăvoranu, prima reacție în scandalul divorțului: „Trădarea și momentele grele pe care le traversez...”

Ce a mai zis Anda Adam despre investițiile sale

Cu câteva luni în urmă, Anda Adam a acordat un interviu prin care a dezvăluit detalii despre acest subiect. În timpul interviului, artista a explicat detaliat cheltuielile pe care le-a efectuat în vila pe care intenționa să o achiziționeze și a dezvăluit așteptările sale de la cei doi proprietari. Suma pe care vedeta o cerea era de 31.000 de euro.

"Este investiția făcută în casa domnului care ulterior nu a dorit să îmi mai vândă. A refuzat să meargă să îmi vândă casa. Mi se pare normal, atâta timp cât a refuzat să mi-o mai vândă să îmi dea bani pe ce îmbunătățiri am făcut. Există o expertiză făcută și facturi pe absolut toate modificările și îmbunătățirile aduse în imobilul dumnealui. Nu i-am pus niciun fel de problema legat de timpul meu pierdut, opt luni în care am muncit la acea casă și am stat pe șantier zi de zi cu muncitorii, dar aceasta este investiția făcută de mine, în imobilul dumnealui.

Atâta timp cât a refuzat ulterior să îmi mai vândă acest imobil, mi se pare normal să îmi dea măcar banii pe ce am făcut acolo. Dă-mi banii și vinde-o cui vrei tu ulterior, nu așa ar fi corect? Am muncit opt luni la o casă a altcuiva și am investit bani și timp în ea și nervi ca să plec cu coada între picioare?!

Nu doresc nimic altceva decât investiția mea făcută în imobilul care i-a rămas tot lui pentru că a refuzat să mi-o mai vândă", a explicat Anda Adam, în urmă cu câteva luni, potrivit Wowbiz.

Vezi și: Anda Adam, revoltată după ce fanii au criticat-o că folosește filtre de înfrumusețare: „Nu îți schimbă fața cu totul, nu îți schimbă fizionomia”

Vezi și: ”Niciodată nu am promovat frumusețea trucată”. Anda Adam a răbufnit, după ce a fost acuzată că își editează fotografiile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel