Oana Zăvoranu, prima reacție în scandalul divorțului: „Trădarea și momentele grele pe care le traversez...”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Oana Zăvoranu a dezvăluit faptul că trece printr-o perioadă foarte grea.

Vestea că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează a zguduit lumea mondenă. În urmă cu ceva timp, în spațiul public au apărut mai multe informații care spuneau faptul că iubitul brunetei ar fi fost cel infidel, ba mai mult, acesta și-ar fi făcut deja o nouă relație și ar fi părăsit-o pe vedetă. Chiar dacă zvonurile au ajuns și la urechile ei, Oana Zăvoranu a decis să nu ofere nicio replică până acum. Totuși, aceasta a făcut o postare în mediul online, unde vorbește despre faptul că în prezent trece printr-o perioadă extrem de grea, dar și despre trădare.

„Trădarea și momentele grele pe care le traversez nu se referă și nu au legătură cu soțul meu. Ca să nu mai orbecăie presa și să fiți și voi corect informați (..)

N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”… sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, a scris vedeta pe InstaStory.

Te poate interesa și: Oana Zăvoranu l-a bătut pe Cove: „Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu”. Dezvăluiri din relația cu celebrul prezentator TV

„Nu pot închide gura lumii”

Chiar dacă Oana Zăvoranu nu a vorbit punctual despre relația pe care o are în prezent alături de partenerul ei de viață, aceasta dă de înțeles că nu ar face niciun compromis pentru nimeni, atât mai mult într-o poveste de dragoste.

„Nu pot închide gura lumii, care trăiește viața mea mai mult decât pe a ei. Dar pot alege să trăiesc fix așa cum vreau și în continuare să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima mea, fără să mă prostituez la propriu și la figurat. Eu nu m-am prostituat în viața mea. Asta face diferența”, a mai scris aceasta pe Instagram.

Citește și: Anda Adam, motivul războiului dintre ea și Oana Zăvoranu: „Despăgubirile nu sunt suficiente pentru jignirile aduse de ea”

Relația celor doi, marcată de suișuri și coborâșuri

Deși acum este rezervată în privința detaliilor din viața sa personală, Oana Zăvoranu vorbea recent despre suișurile și coborâșurile care le-au marcat adesea relația. Aceasta spune că la un moment dat a intervenit monotonia, însă iubirea nu a fost niciodată pierdută.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report’ de la Antena Stars.

VEZI și: Oana Zăvoranu dă de pământ cu cei care o acuză că are operații estetice la față: „N-o să mă vedeți bandajată?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel