”Niciodată nu am promovat frumusețea trucată”. Anda Adam a răbufnit, după ce a fost acuzată că își editează fotografiile

Data publicării:

Anda Adam a spus adevărul cu privire la operațiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului.

Anda Adam a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a abordat mai multe subiecte sensibile din viața personală. Printre acestea, artista a ales să vorbească deschis și despre operațiile estetice, un subiect care a rămas încă controversat la noi în țară. În acest sens, solista spune că, deși de-a lungul timpului au apărut mai multe zvonuri care îi atribuiau pe nedrept extrem de multe schimbări fizice, în realitate este vorba doar despre una.

„M-au schimbat în bine operațiile estetice. Sunt o persoană care consideră că tot ce poate fi constructiv în viața ta, fie că vorbim la nivel psihologic sau fizic, sunt pro astfel de intervenții, pentru că consider că dacă Dumnezeu te-a lăsat pe pământ sub o anumită formă și tu ai un complex cu care trăiești de ani de zile, ce faci, rămâi acolo blocat, doar pentru că te gândești că oamenii pot avea prejudecăți? Îți dorești ca atunci când te privești în oglindă să ai încredere în tine, să știi că atunci când ai ieșit pe ușă să faci lucrurile cât poți tu de bine.

Am mai spus de multe ori, pentru că s-a spus de multe ori că am foarte multe operații, dar de fapt am doar una. Sunt operată la sâni, operație făcută când am pozat în acea revistă, iar recent am făcut o operație de rinoplastie, pentru a corecta și o deviație de sept.”, a dezvăluit Anda Adam, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Te poate interesa și: Anda Adam, motivul războiului dintre ea și Oana Zăvoranu: „Despăgubirile nu sunt suficiente pentru jignirile aduse de ea”

 

Își editează sau nu Anda Adam fotografiile

În urmă cu ceva timp, Anda Adam a fost în centrul unui scandal, după ce fanii au acuzat-o pe artistă de faptul că își editează excesiv fotografiile. Acum, vedeta pune capăt oricăror acuzații, spunând faptul că pe vremea aceea slăbise extrem de mult, iar în mediul online nu promovează niciodată „frumusețea trucată”.

”Niciodată nu am promovat frumusețea trucată. Chiar îmi aduc aminte de știrea aceasta și de citatul care a fost preluat într-un articol din presă și țin să menționez că în acea perioadă am fost extrem de slabă, real. Chiar m-am enervat la un moment dat, s-a făcut un astfel de articol și am făcut... o poză o truchezi, o prelucrezi, îți schimbi, nu știu, mai pui trei coaste și schimbi un nas, extrem vorbind.

Dar ce faci când faci un video? Când te filmezi real, într-un story pe Instagram sau faci un live, în același costum de baie sau în același body, că era un body negru, îmi aduc bine aminte despre care ținută era vorba. Cum poți atunci, în timp real, să mai subțiezi o talie sau o coapsă, sau un fund? Eu am făcut acest lucru pe contul meu de Instagram tocmai pentru a demonstra că într-o lună eu am vrut să mă definesc extrem de tare și am ținut un regim foarte drastic, și, într-adevăr, nu aveam pic de strat de grăsime pe talie, asta nu înseamnă că poza era trucată. Eram extrem de slabă, aveam 51 de kilograme.”, a mai dezvăluit Anda Adam la 40 de întrebări.

Citește și: Bianca Drăgușanu îi da replică Andei Adam. Ce spune despre rivalitatea dintre ele: "Nu există grad de comparație între noi"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel