Anda Adam a ales un manelist celebru ca naș de cununie. Cine va fi părintele spiritual al artistei și al lui Yosif Mohaci

Sursă foto: Instagram/ andaadam, Anda și partenerul său, Yosif Mohaci
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ andaadam, Anda și partenerul său, Yosif Mohaci

Adna Adam și Yosif Mohaci for face nunta în curând. Cine vor fi părinții spirituali ai legăturii lor.

Yosif Mohaci și Anda Adam se vor pune la cale o petrecere cu ocazia căsătoriei lor. Cei doi s-au cunoscut la munte, acolo unde veniseră amândoi cu copiii, fiecare având câte o fetiță. Bărbatul s-a băgat în seamă, iar neprevăzutul avea să se întâmple. De atunci și până acum, cei doi s-au hotărât să-și lege destinele, iar nașii de cununie vor fi Tzancă Uraganul și iubita sa, Marymar. Nunta în sine ar avea loc peste numai câteva luni.

La ziua Andei Adam de anul acesta, de la finalul lunii aprilie, au fost prezenți și Tzancă Uraganu alături de Marymar și s-au distrat toată noaptea. Iubita manelistul și sărbătorita au purtat rochii în aceeași culoare.

Anda Adam a fost criticată de o parte dintre fanii săi pentru decizia atât de rapidă de a fi cu altcineva, după divorțul de fostul soț, Sorin.

Finul și fina

Tzancă a vorbit numai de bine despre fina ei, Anda, pe care va urma să o cunune. Acesta admiră atât caracterul ei, cât și valoarea profesională de care dă dovadă. Cei doi s-au împrietenit după ce au cântat la un eveniment, iar de atunci au păstrat o legătură strânsă.

„Foarte frumoasă (nr. despre colaborarea muzicală). În primul rând, ea e fina mea, o s-o cunun. Anda Adam este o artistă pe care o știe toată România, e o super fata, atât pe plan artistic, cât și pe cel personal și profesional.

La amândoi…ne-am întâlnit undeva unde a cântat eu, ne-am împrietenit, am vorbit. Am ieșit toți împreună, cu familiile.

Nu știu. Trebuie să punem data, cred că anul acesta. Cred că la toamnă. Când se hotărăsc să fac ei nunta, vom fi alături de ei de fina Anda și finul Yosif”, a spus Tzancă Uraganu la Antena Stars.

Îi face un cadou în fiecare zi

De asemenea, de 14 februarie, adică de Ziua Îndrăgostiților, Anda a avut o provocare în fața sa. În fiecare an îi este greu să găseacă cel mai bun cadou pentru partenerul său. Aceasta admite că iubitul ei are nevoie mai mult decât orice de dragoste. Ea încearcă acest lucru în fiecare zi.

 „De Valentine's Day nu m-am gândit. E și ziua lui pe 14 februarie chiar atunci. În fiecare an am o problemă cu acest lucru. El are nevoie foarte tare de dragoste și nu știu altceva ce să-i fac cadou. Dragoste îi dau în fiecare zi. Acum o să încerc să i-o împachetez și să i-o dau. Încerc în fiecare zi”, a declarat Anda, la lansarea filmului Ramon, unde cei doi au venit împreună, potrivit Click!

Vezi și: Anda Adam, acuzații grave la adresa proprietarilor casei din Bragadiru, de unde a fost evacuată: „Cu Eveline lângă mine, m-a înjurat”

Vezi și: Anda Adam, declarații incendiare despre scandalul imobilului pe care nu l-a mai putut cumpăra: ”Tot a fost în defavoarea mea”

Vezi și: Anda Adam, revoltată după ce fanii au criticat-o că folosește filtre de înfrumusețare: „Nu îți schimbă fața cu totul, nu îți schimbă fizionomia”

Vezi și: ”Niciodată nu am promovat frumusețea trucată”. Anda Adam a răbufnit, după ce a fost acuzată că își editează fotografiile

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 22 iun 2023, 10:59 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience