Anda Adam, revoltată după ce fanii au criticat-o că folosește filtre de înfrumusețare: „Nu îți schimbă fața cu totul, nu îți schimbă fizionomia”

Data publicării:

Anda Adam a ajuns din nou în vizorul fanilor, iar mulți au criticat-o în repetate rânduri pentru că folosește filtre de înfrumusețare pe rețele de socializare.

Deși este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din țara noastră, Anda Adam a stârnit de-a lungul timpului numeroase reacții din partea urmăritorilor săi în special privind afișarea cu filtre de înfrumusețare în mediul online. După cum și-a obișnuit deja fanii, vedeta este o persoană activă pe rețelele de socializare, aceasta citind mereu comentariile primite din partea acestora. Astfel, cântăreața nu a mai rezistat și  le-a transmis tuturor celor care o critică un mesaj. Anda Adam este de părere că toate criticile vin din partea unor oameni nefericiți sau frustrați.

VEZI ȘI: ”Niciodată nu am promovat frumusețea trucată”. Anda Adam a răbufnit, după ce a fost acuzată că își editează fotografiile

’’Unii oameni am senzația că ori sunt foarte nefericiți ori sunt foarte frustrați, ori sunt foarte răi, dar îmi imaginez că viața lor este foarte tristă din moment ce efectiv nu ai ce face și încontinuu să comentezi la un om indiferent ce ar pune. Dragii mei, fiecare pune ce vrea, face ce vrea. M-ați omorât cu filtrele astea. Da, folosesc ce filtru vrea mușchiul meu (...) Toată lumea folosește filtre. Voi, fetelor, astea șmechere care comentați, și voi le folosiți, rupeți filtrele și nu este niciun fel de problemă. Care e problema? De asta au fost inventate, fraților. Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit de creier. O fată care arată mișto cu filtru arată mișto și în realitate”, a precizat Anda Adam într-un videoclip publicat pe platforma Instragram.

Anda Adam: ‘’Treziți-vă la realitate odată că m-ați zăpăcit cu atâtea comentarii’’

De asemenea, vedeta le-a transmis fanilor că filtrele nu au rolul de a schimba fizionomia feței și că în ciuda criticilor aceasta va continua să le folosească.

 ’’Filtrul ăla îți pune acolo trei gene și un anticearcăn, dar nu îți schimbă fața cu totul, nu îți schimbă fizionomia. Treziți-vă la realitate odată că m-ați zăpăcit cu atâtea comentarii. (...) De asta s-au inventat filtrele să le folosim și o să le folosesc atâta timp cât am eu chef și nevoie. Da, e pagina mea, sunt paginile mele și mă postez așa cum doresc eu, cum am eu chef când mă trezesc dimineața și nu e problema voastră și nu e problema nimănui și dacă nu vă place nu trebuie să intrați să vă uitați la postările mele”, a subliniat Anda Adam.

Pe lângă acestea, vedeta le-a explicat fanilor că frumusețea nu este tot ce contează și că cel mai important lucru este cum suntem în interior.

‘’Un om frumos poate să nu fie frumos fizic, poate să fie frumos la suflet. Am întâlnit atât de mulți oameni frumoși pe interior că nici nu contează exteriorul. Aveți niște principii atât de greșite sincer. Învățați să fiți buni, învățați să fiți oameni, învățați să fiți frumoși nu doar pe afară, ambalajul nu contează, îl puteți arunca cu ușurință, ci contează ce aveți în interior oameni dragi! (…) Nu mă interesează comentariile unor oameni urâți și a unor oameni care nu au o viață’’, a mărturisit Anda Adam.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel