Alina Eremia a RENUNȚAT la un aliment, pentru o siluetă perfectă: Nu mănânc niciodată

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Alina Eremia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Eremia, Instagram

Alina Eremia are o siluetă de invidiat, pentru care face însă sacrificii enorme.

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute vprezențe feminine de pe scena românească, la ora actuală. Vedeta se poate mândri atât cu o voce perfectă, cât și cu un aspect fizic de invidiat. Întrebată despre secretul siluetei sale, artista a spus că, după cum era de așteptat, are mare grijă la ce mănâncă, iar sportul este nelipsit din viața ei. Totuși, aceasta a mărturisit faptul că mai aeste un lucru ce o ajută.

"Încerc să-mi mențin o stare de spirit foarte bună, să am mare grijă la gândurile mele, să-mi mențin o satre de spirit pozitivă și cred că asta se reflectă și la exterior. Evident că contează si sportul și alimentația, astea sunt elementele principale. Am grijă la alimentație, mă țin de sport. Sunt ceva ani de când fac, vreo șase ani mai serios. Eu și prietenul meu ne-am intersectat prima dată la sala, sala ne-a unit și am furat și eu trucuri de la el, mi-a dat sfaturi.", a spus Alina Eremia în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV. 

Iulia Albu o desființează pe Alina Eremia: Mi se pare trist că a îmbrăcat-o un stilist așa

Ce evită vedeta să mănânce

Printre alimentele de care Alina Eremia spune că se ferește întotdeauna să le consume se numără cele prăjite sau cele tip fast food. Artista își încalcă această regulă doar în momentul în care îi este extrem de poftă, însă, în rest, se abține cât poate de mult. Mai mult, nici dulciurile nu mai fac parte din viața de zi cu zi a cântăreței, ci doar cele îndulcite natural.

"Nu mănânc niciodată alimente prăjite și fast food, mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă, nu mai pot, când simt că am ajuns într-un punct în care simt că trebuie să comit o prostie alimentară. Dar evit cât se poate.

Dulciurile sunt un subiect sensibil, mănânc dar dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori. Evit zahărul pentru că este extrem de nociv.", a spus Alina Eremia pentru Avantaje.ro, potrivit spynews.

Alina Eremia vrea să dea lovitura în Metaverse. Artista își transformă câinele într-un NFT

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie are, după 60 de ani de cântat: „Să trăiască colegele, ca să mă vadă că o duc bine”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel