Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie are, după 60 de ani de cântat: „Să trăiască colegele, ca să mă vadă că o duc bine”

Data publicării:
Sursa foto: Mioara Velicu, captură YouTube/ Damian Drăghici
Descriere foto: Sursa foto: Mioara Velicu, captură YouTube/ Damian Drăghici

Mioara Velicu a dezvăluit ce sumă încasează de la statul român, după 60 de ani de cântat.

Mioara Velicu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. De mai bine de 60 de ani, artista a încântat milioane de oameni cu vocea sa inconfundabilă. Cu toate astea, mulți s-au întrebat ce pensie primește cântăreața de la stat, după atâția ani de cântat.

Ce pensie are Mioara Velicu

Artista a recunoscut că primește de la stat o pensie de 4.000 de lei. Deasemenea, artista a mărturisit că i-a fost foarte greu în pandemie și chiar a ajuns să ia bani din bancă pentru a reuși să-și plătească datoriile la stat și să-și întrețină casa. 

„Acum, am pensie 4.000 de lei. Și-mi ajung. În pandemie nu mi-a fost greu, am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat. Întotdeauna, mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme. Spre nenorocirea noastră, ne-am înrăit în pandemie, în loc să fim mai buni”, a declarat Mioara Velicu în podcast-ul lui Damian Drăghici. 

Mioara Velicu: „Mă duc și la spectacole caritabile, deși mi se spune că stric prețurile”

Mioara Velicu a mărturisit că nu a primit niciodată vreo medalie, dar nu a deranjat-o niciodată acest lucru. Artista este fericită că a reușit să ajungă cu piesele ei la inima publicului. 

„N-am primit nicio medalie. De la vreun președinte sau de la altcineva. Eu să primesc «Steaua României»?! Nu știu. Doamne, ce noroc am avut să fiu între artiști mari! De ce să mă supăr că n-am medalie?! Să ia un medic, un profesor. Eu sunt medaliată zi de zi de public, cu aplauze. Eu mă mențin nici sus, nici jos, dar în inima publicului. Eu mă uit la Andra, la Bănică, sunt de-o modestie rară. Dacă am colege invidioase? Lasă să trăiască, să mă vadă c-o duc bine! Eu zic că n-am dușmani, dar dacă nu ai dușmani, înseamnă că n-ai făcut nimic. În ce dai, în pomul cu roade! Mă duc și la spectacole caritabile, deși sunt colegi care-mi spun că stric prețurile„, a mai spus artista. 

Citește și: Mioara Velicu, replică în scandalul cu Gheorghe Turda. Ce i-a urat artista colegului său de breaslă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel