Iulia Albu o desființează pe Alina Eremia: Mi se pare trist că a îmbrăcat-o un stilist așa

Data publicării:

Iulia Albu a criticat dur ținuta în care s-a prezentat Alina Eremia la un eveniment.

Alina Eremia nu scăpat din a fi comentată de Poliția Modei. Ținuta îmbrăcată de vedetă, care a stârnit controverse, este o rochie scurtă galbenă, cu paiete, accesorizată cu o pereche de cizme lungi de piele, negre. Alina Eremia a fost îmbrăcată așa în cadrul unui eveniment, unde a și explicat ce înseamnă moda pentru ea. 

‘’Moda pentru mine este un fel de a mă exprima, de a-mi exprima personalitatea. Așa cum mă simt în ziua respectivă, prefer să adopt o anumită ținută. Prefer shopping-ul online 100%, este mult mai la îndemână și am și o gamă mult mai largă de produse. În ceea ce privește tendințele, nu știu, că sunt atentă la ce se lansează nou, dar cumva prefer să integrez în stilul meu. Nu să îmbrac doar ceea ce e la modă în momentul respectiv. Cred că e important să îți faci un fel de research. Eu personal am apelat la sfatul stilistului și cumva am învățat foarte multe trucuri de la ei, dar cred că e important să fi foarte atent la conformația ta, să vezi exact ce te avantajează și cred că e important să fii tu confortabil cu ceea ce porți’’, a spus Alina Eremia.

Ce spune Iulia Albu despre ținuta aleasă de Alina Eremia

Chiar dacă discursul vedetei despre ceea ce înseamnă moda a fost unul bun, Iulia Albu nu a fost atât de impresionată de apariția în sine a Alinei Eremia. Aceasta a criticat-o destul de dur pe cântăreață, care nu și-a ales deloc cum trebuie ținuta, spune ea.

‘’Foarte confortabile arătau acele încălțări. I se vede lenjeria intimă neagră sau cel puțin așa arată. Mi se pare trist că a îmbrăcat-o un stilist așa. Cizmele alea le poartă și când doarme? Pentru că așa arată, ca și cum le-ar purta la orice și caută mereu un motiv să le încalțe din nou. Ce s-a întâmplat cu zâna cea bună, cu bagheta? Ce se întâmplă cu coronița pe cap? De ce are o coroniță? Mie nu-mi place, mi-ar fi plăcut un alt look, n-au nicio legătură una cu cealaltă.’’, a spus Iulia Albu.

Ținuta Alinei Eremia nu a scăpat de la a nu fi comentată nici de make-up artista Ema Uta.

‘’Ținuta asta, mie mi se pare că nu prea e pe măsura ei. Ar trebui să fie strânsă puțin mai mult pe corp, să îi accentueze mai mult silueta. Nu poți să o identifici într-un stil anume.’’, a spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel