Cu ce se demachiază Sofia Vicoveanca în fiecare seară: „Veți vedea ce ten frumos veți avea”. Secretul artistei a fost dezvăluit

Data publicării:
Sursa foto: Sofia Vicoveanca, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Sofia Vicoveanca, Facebook

Sofia Vicoveanca a dezvăluit care este rețeta tinereții, la 81 de ani.

Sofia Vicoveanca are la vârsta de 81 de ani un aspect fizic de invidiat, dar și o condiție fizică ce îi ascunde complet cifra din buletin. Chiar dacă acum are foarte mare grijă de corpul și tenul său, artista de muzică populară recunoaște că în tinerețe nu era deloc interesată de aceste aspecte. Singurul lucru căruia vedeta îi dădea importanță era părul, care trebuia mereu să arate perfect. 

”Frumusețea este alcătuită din mai multe componente. Atunci când cineva îți pune sufletul în palmă, tu ascultă-l cu drag, nu butona telefonul. Dacă poți să-l sfătuiești cu o privire, cu o vorbă bună, cu o mângâiere, ești un om frumos. Eu m-am uitat mereu în oglindă doar ca să văd dacă îmi stă bine părul. Nu m-am văzut foarte frumoasă în tinerețe. Acum îmi dau pumni în cap, n-am avut dreptate. Dar, e mai bine așa, decât să-mi pun cărămizi sub picioare. Am muncit mai mult.”, a declarat Sofia Vicoveanca, potrivit ego.ro 

Cu ce se demachiază Sofia Vicoveanca

Când vine vorba despre demachierea tenului, artista spune că nu trece niciodată peste această rutină. Totuși, aceasta nu este adepta produselor cosmetice din magazinele de specialitate, ci își realizează propria soluție de curățare cu câteva ingrediente din bucătărie chiar la ea acasă. Solista își asigură fanele că metoda dă roade și le explică exact rețeta pe care trebuie să o urmeze.

”Nu trebuie să fii machiat, ca, după o zi de lucru, să-ți cureți tenul. Eu mă demachiez cu ulei de măsline și cu busuioc. Se pun într-o sticlă ulei foarte bun de măsline și busuioc, spălat de praf și doar floricele și frunzulițele, care se scot de pe tijă. Se lasă la macerat, apoi, cu un tampon, cureți fața zilnic, veți vedea ce ten frumos veți avea.”, a continuat artista.

Saveta Bogdan, ALIMENTELE din bucătărie care o ajută să scape de riduri: ”Aplic pe fața curată și las o oră” EXCLUSIV

 

La ce remedii naturale apelează artista

Mai mult, artista are diferite remedii naturiste pentru anumite probleme de sănătate care pot apărea inevitabil, precum gripa, răgușeala sau problemele la plămâni.

”Polenul uscat este foarte bun, amestecat cu o lingură de iaurt. Se face o cremă, un deliciu, și se ia pe nemâncate. Când sunt răcită, îmi pun picioarele în apă caldă, cu sare, iar pentru plămâni este foarte bun un amestec din gălbenuș de ou, un pic de unt, cam cât o nucă, să nu fie rece, și o lingură de zahăr, nu de miere. Se freacă totul spumă, peste care mai apoi se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare, este și pentru răgușeală.”, a mai spus ea. 

Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” / EXCLUSIV

 

Viață extrem de activă, la 81 de ani

De asemenea, pentru a-și menține mintea în funcțiune mereu, artista spune că are un ritual bine stabilit în fiecare seară, înainte de somn.

”Fac zilnic integrame, nu mă culc până nu dau gata 3-4 pagini, mai iau o carte după mine prin turnee, scriu proză, voi lansa o carte despre poveștile oamenilor din tren, dar și poezii, desenez. Nu stau locului, am și 6 piese noi. Fiul meu, când merg la el în vizită, îmi spune să stau, să nu fac nimic. Însă, dacă vreți să mă vedeți bolnavă, beteagă, asezați-mă în pat să stau. Eu merg și acum drept și când urc cu bagaje cele două etaje la bloc. Îmi imaginez că în față este cineva cu o cameră de filmat și automat mă îndrept. Este un bun sfat pentru oricine, pentru a vă controla poziția corpului!”, a mai spus Sofia Vicoveanca pentru sursa citată. 

Maria Cârneci nu poate merge în locurile în care a fost cu soțul ei: ”Îmi face rău. Nu poți să-i dictezi sufletului” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel