Sofia Vicoveanca șofează și este dependentă de rețelele de socializare, la 81 de ani: „Sunt măritată cu Facebook-ul. Îmi zice lumea că nu arăt anii”

Data actualizării: | Data publicării:
Sofia Vicoveanca, Captură Video PRO TV
Descriere foto: Sofia Vicoveanca, Captură Video PRO TV

Sofia Vicoveanca uimește cu energia pe care o are, la 81 de ani. Artista refuză să îmbătrânească, astfel că își umple timpul cu activități care să-i țină mintea antrenată.

Sofia Vicoveanca a fost invitată în emisiunea „La cină cu Ionela Năstase”, la Digi 24, unde a povestit că încă mai șofează, la 81 de ani, dar și că nu a încetat să mai cânte la nunți. Mai mult, artista spune că nu își lasă timp liber. Printre cântările de la nunți și evenimente, ea se ține ocupată cu tot felul de activități. 

Legat de șofat, cântăreața a relatat un episod în care un fan a întrebat-o de ce nu își vinde mașina, având în vedere că are 81 de ani. 

 „M-a întrebat: « Nu vindeți mașina?», «De ce?», «Păi vârsta…», «Ce vârstă…».  Îmi zice lumea că nu arăt anii. Am fost deunăzi la o nuntă în Bucovina, 1.600 de suflete. Acum o lună am fost în Scoția, mireasa din Rădăuți, mirele din India. Dacă vedeați cum băteau indienii din picioare! Urmează să plec în Irlanda, apoi la Roma și, dacă dă Domnul, după Sfântul Nicolae, la Oslo. Românilor de afară le e dor de casă. Joacă, sunt bucuroși, dar le vezi grija, amarul și dorul”, s-a destăinuit Sofia Vicoveanca.

VEZI ȘI: Sofia Vicoveanca, SUMA pe care o cere pentru un eveniment: Cine are nevoie de mine mă sună

Scrie poezii și are grijă de florile ei


Când nu e la concerte sau în trafic, artista se refugiază în căminul ei, unde continuă să își așterne gândurile în versuri, pe care, de multe ori, le postează pe Facebook. De asemenea, se îngrijește și de cele 130 de flori pe care le deține, și își antrenează creierul, dezlegând intergrame. 

VEZI ȘI: Sofia Vicoveanca, BĂUTURA ciudată care curăță gâtul și plămânii: Un deliciu, se bea cald, înainte de culcare


„Mai scriu poezie, să nu-mi bată urâtul la ușă. Am apelat la poezie când mă pălește vreo idee. Și desenul. Cineva mi-a propus să… Nuuu, eu sunt cântăreață. Lângă cine să stau eu în librărie?! Sunt doar cântăreață. Mai dezleg integrame, mă ține trează. Și citesc mult. Mai am 130 de ghivece de flori, stau de vorbă cu ele. Am patru camere, decomandate, pline cu flori”, a povestit artista.

VEZI ȘI: Sofia Vicoveanca, secretul unui ten fără riduri, la 80 de ani: ”De câțiva ani mă dau pe față cu...”

Sofia Vicoveanca este dependentă de Facebook

Artista recunoaște că petrece foarte mult timp pe rețelele de socializare, mai precis pe Facebook, unde și-a creat o adevărată comunitate. 


„Sunt măritată cu Facebook-ul. Știu să blochez și să ies din grupuri. «Doamnă, când nu postați, mă gândesc că ați pățit ceva», mi-a zis cineva. Pun periodic câte o urare, o poezie, ceva. Mai dau și eu like, o inimioară, o floricică”.

Cu ce se demachiază Sofia Vicoveanca în fiecare seară: „Veți vedea ce ten frumos veți avea”. Secretul artistei a fost dezvăluitGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel