Cătălin Scărlătescu, ginerică atipic. Cum își imaginează nunta cu Doina Teodoru: „Mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ chef_catalin_scarlatescu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ chef_catalin_scarlatescu

Cătălin Scărlătescu, renumitul jural de la „Chefi la Cuțite”, a dezvăluit cum își s-ar îmbrăca la propria nuntă. 

Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 50 de ani, este de mai bine de un an împreună cu actrița Doina Teodoru, în vârstă de 33 de ani,  și se bucură de o armonie de cuplu excelentă. Cei doi au participat la Asia Express, un concurs renumit unde vedete și persoane publice își întrec limitele, iar pe deasupra, cei doi au fost și câștigătorii acestei ediții.

„Nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor”

Pentru oricine ziua nunții este un eveniment important, însă, câți dintre noi se gândesc la o ținută vestimentară atipică, diferită de clasicul costum alb-negru? Iată că, celebrul Cătălin Scărlătescu are planuri diferite față de majoritatea, dorind să adopte o vestimentație mlt mai comodă. Deși nu a oferit și o explicație, pus în fața întrebării, acesta a zis:

„Nu mă luați cu astea, nu mă îmbrac în mire nici dacă mă însor! Dacă devin mire mă îmbrac în pantaloni scurți. Și poate îmi pun și șlapi! (n.r.: râde)”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, pentru FANATIK.

VEZI ȘI: Adevărul despre relația care este între jurații Chefi la Cuțite. Ce nu se vede la televizor: „Noi nu suntem prieteni”

„Parenting”-ul de calitate înseamnă să sacrifici din timpul carierei

Chef Scărlătescu are o viziune aparte în legătură cu statutul de părinte care lucrează în televiziune. Întrebat despre Gina Pistol, perechea lui Smiley cu care a și construit o casă, Chef Scărlătescu a oferit o explicație logică pentru retragerea acesteia din platou, cel puțin temporar:

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit la Chefi, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma…”, a precizat acesta.

VEZI ȘI: Rețeta secretă de burger a lui Cătălin Scărlătescu: „Aici greșesc mulți”. Ingredientul inedit la care nu te-ai fi gândit niciodată

Chef Scărlătescu NU va găti la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley

A lucra în televiziune este epuizant uneori, ore peste ore petrecute în fața camerelor, repetițiilor și pe platouri. Cătălin Scărlătescu oferă o explicație pentru absența Ginei Pistol, și anume ca, îndatoririle părintești sunt o prioritate, cel puțin în viziunea sa. Chiar el însuși, dacă și-ar pune problema, ar lăsa-o mai moale cu filmările.

„Îți dai seama că pentru Gina e o bucurie fantastică pentru că are o fetiță. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea. M-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, ne-a spus Cătălin Scărlătescu de curând.

Pe lângă toate acestea, celebritatea a povestit și despre fost prezentatoare a emisiunii „Chef la Cuțite”, Gina Pistol, ocazie cu care a și destrămat o vehiculare falsă în media, și anume că va găti el însuși la nunta dintre Smiley și Gina:

„Nu există așa ceva! Nu, tată! La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu! Eu nu gătesc”, a mai spus Scărlătescu, conform sursei citate.

VEZI ȘI: Preparatele din restaurante de care să te ferești. Ești păcălit dacă le comanzi. Cătălin Scărlătescu: „Nu există așa ceva, este o tâmpenie”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel