Alimentele care nu lipsesc de pe masa Andreei Marin. Ele au ajutat-o să slăbească 14 kilograme în doar patru luni

Data publicării:

Andreea Marin a oferit câteva noi informații cu privire la stilul său de viață din prezent.

Andrea Marin este extrem de mândră de rezultatele pe care a reușit să le obțină, când vine vorba de kilogramele în minus, iar vedeta nu se ascunde de la a arăta acest lucru de câte ori are ocazia. În acest sens, convinsă că fraza „nu există nu se poate” este valabilă și în acest context, vedeta face adesea diferite postări publice pentru a-și influența fanii din comunitate, dar mai ales femeile, de faptul că schimbarea merită orice fel de efort. Astfel, „Zâna Surprizelor” a dezvăluit recent și care sunt principalele alimente pe care se axează în prezent dieta sa. 

„Bine ați revenit în bucătăria mea! Nu e un secret: mă bazez pe produse locale în dieta mea, pe legume din propria grădină crescute natural, pe fructe cu mai puțin zahăr, verdețuri, pe scurt, o schimbare în bine spre un stil de viață sănătos care m-a dus, în mai puțin de 4 luni, la peste două numere la haine mai puțin decât aveam la începutul verii. Și-o poftă de viața de care mi-era dor!”, a scris Andreea Marin, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Andreea Marin, slăbiciune pentru mâncare, dar cu siluetă de nota 10. Vedeta a dezvăluit secretul taliei perfecte

A slăbit 14 kilograme

Dacă pentru multe persoane acest lucru pare a fi un vis greu de realizat, Andreea Marin a reușit în doar 4 luni de zile să scape de 14 kilograme. Vedeta a fost nevoită să-și schimbe majoritatea obiceiurilor alimentare, însă toate sacrificiile s-au meritat din plin, povestește ea. 

„Sărbătoresc pe cântar minus 14 kg , după mai puțin de 4 luni de schimbare a stilului de viață! Muncă fără odihnă pe măsură era scuza în spatele căreia mă ascundeam mereu, dar m-am trezit la realitate: sănătate, că-i mai bună decât toate, înainte de orice, altfel planurile ambițioase nu ajung departe. Și nu faptul că ții frigiderul gol te ajută când vrei să revii la echilibru. Dimpotrivă, eu mă îndrept încet, dar sigur, către silueta și starea bună de acum un deceniu, cu moderație și disciplină e posibil, așadar, să dăm timpul înapoi, iar combina mea frigorifică depozitează acum la fel de multe alimente ca odinioară. (...) Ai rezultate și te bucuri deplin de ele atunci când îți faci ordine în viață (și în bucătărie) și ai aproape ajutoare de nădejde. Tu când faci o schimbare?”, a scris Andreea Marin, pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Marin nu mai doarme noaptea din cauza plecării Violetei de acasă. A început pregătirile intense pentru admiteri

Alimentele pe care le evită

Andreea Marin spune că nu mai include în meniul său prăjelile, dar nici combinațiile alimentare care i-ar putea afecta kilogramele. Aceasta a învățat să facă cele mai bune alegeri alimentare, iar aceste lucruri i-au oferit un abdomen plat, povestește ea.

„Evit prăjelile, combinațiile complicate, mă axez pe legume, pește, supă. Aș face o mențiune, trebuie să dai gust mâncării, atâta vreme cât pui doar puțin parmezan deasupra, nu e nicio dramă, iar dovada e că am slăbit. Pe de altă parte, am senzația că stomacul s-a micșorat, nu mai simt nevoia să mănânc mai mult de un fel la masă, când mănânc un fel, e doar acel fel. Mănânc curat, fără combinații grele, aveam burtică, recunosc, acum e plat stomacul. În ultima lună, am adăugat și sportul, dar nu el m-a slăbit, mișcarea mă ajută să mă mențin flexibilă, îmi dă o stare de bine. 

Dar dacă ai multe kilograme de dat jos, începe cu dietele, care te ajută să slăbești armonios. Contează și cum slăbești, fața mi s-a modificat foarte mult, aveam gușă. Nu vreau să mai aud nicio femeie care spune că are 50 de ani și nu poate slăbi, ne mințim, nu există nu se poate. Fără restricții exagerate. Vine Crăciunul, voi lua o felie de cozonac, sunt moldoveancă.”, a mai dezvăluit Andreea Marin, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Citește și: Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel