Adrian Enache a devenit bunic. Primele poze cu Diana Enache însărcinată: „Toată dragostea începe şi se termină acolo”

Data actualizării: | Data publicării:

Diana Enache l-a făcut cel mai fericit om pe tatăl ei, care acum poate spune că este bunic.

Celebrul cântăreț Adrian Enache are o fiică, pe Diana Enache, în vârstă de 35 de ani, care a născut pentru prima oară. Vedeta a devenit bunic și este în culmea fericirii.

Cu toate că este cunoscut de întreaga țară, fiica lui a dorit să țină secretă sarcina, ea fiind și o sportivă de excepție, în tenis. Discreția avea să arate o și mai mare bucurie, întrucât femeia a născut acum câteva zile, iar Adrian Enache este nerăbdător să-și cunoască nepoata.

Vezi și: Pepe i-a salvat viața fiicei lui Adrian Enache: „Toată viața mea o să-l iubesc și-o să-l respect”

Conform Click!, fiica lui Adrian Enache a devenit mamă pe 27 septembrie, iar bunicul se poate bucura de o nepoată complet sănătoasă, ea fiind născută la o clinică privată din București.

Anunțul a fost făcut de Diana Enache, pe contul său de socializare, împărtășind câteva poze din timpul sarcinii cu această ocazie.

Anunțul a fost însoțit de un mesaj din partea vedetei:

„Toată dragostea începe şi se termină acolo. #Maternitate”, scria Diana Enache, pe Instagram.

Vezi și: Adrian Enache și Cătălin Oprișan, dialog spumos. Vedeta pe care au luat-o în vizor: „Avea și structura aia de amant gravid și de șoim al patriei”

Fiind în culmea fericirii, Adrian Enache a oferit și el o declarație emoționantă, chiar pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, pentru spectacolul „Acces direct... la muzică”, alături de Mirela Vaida, potrivit Spynews.

Momentul când Pepe i-a salvat viața Dianei Enache

Probabil multă lume a uitat momentul în care Pepe i-a salvat viața fiicei lui Adrian Enache în urmă cu mai mult timp. Pepe și Adrian Enache, pe lângă pasiunea comună pentru muzică, împart și prietenia lungă ce îi leagă.

Vezi și: Diana Enache, trucurile pentru un corp de vis. Cum se menține fiica lui Adrian Enache: „Mănâncă, roagă-te, iubește”

În urmă cu mai mulți ani, cei doi erau pe litoral cu ocazia mai multor concerte, iar Pepe a auzit de„ o fetiță care se îneacă”, moment în care a intrat în acțiune.

Fiind la un pas de înec, oamenii au alertat salvamarii, însă artistul a fost mai rapid.

Era vorba despre Diana Enache, care, într-un final, a scăpat cu viața datorită artistului. Pepe are numai cuvinte de laudă al adresa Dianei și mai mult ca sigur că și acesta se bucură pentru reușita sportivei:

„Cred că oricine ar fi reacționat așa în locul meu, am explicat episodul, bine că nu s-a întâmplat nimic, acum mă bucur când o văd atât de mare și de frumoasă, împreună cu tată ei pe scenă. Au fost și la mine la concert, au o  relație superbă și sunt mândru când îi văd atât de fericiți și sunt ca un exemplu pentru mine. E ca o fetiță care a crescut mare sub ochii ei și întotdeauna am considerat-o ca pe fetița mea, pe care am scos-o din apă, dar nu despre asta e vorba. E mare, talentată și mă face fericit.”, a declarat Pepe în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

Vezi și: Adrian Enache, model pentru fiica sa. Diana Enache: „La vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel