Adrian Enache și Cătălin Oprișan, dialog spumos. Vedeta pe care au luat-o în vizor: „Avea și structura aia de amant gravid și de șoim al patriei”

Data publicării:
Adrian Enache și Cătălin Oprisan. foto Instagram
Descriere foto: Adrian Enache și Cătălin Oprisan. foto Instagram

Adrian Enache și Cătălin Oprișan au vorbit, în cadrul unui podcast, despre un celebru prezentator Tv. 

Adrian Enache a intrat și el în rândul vedetelor care interoghează alte vedete. Celebrul artist s-a apucat de podcasturi și l-a avut invitat, recent, pe jurnalistul Cătălin Oprișan, cu care a avut o discuție plină de umor.


Cei doi vechi prieteni au discutat, printre altele, despre actorul și omul de televiziune Andrei Duban. 

”Să-mi spui cum a fost perioada ta de glorie sub Andrei Duban”, a întrebat Adrian Enache.

 

”Andrei Duban era patriarhul pupăturilor. El a fost șoim al patriei până la 19 ani. Că avea și structura aia de amant gravid și de șoim al patriei. Pe el l-au îmbrăcat mai ușor, având trupușorul ăla… Avea mustață, se bărbierea în răspăr… Și el tot șoim era, că era verificat, vaccinat. Andrei Duban se și căsătorise de-acuma, cu tot cu băscuța aia, că el avea cinci ani”, a răspuns  Cătălin Oprișan, în cadrul interviului difuzat pe  www.cineclic.ro. 

 

Adrian Enache, model pentru fiica sa


Diana Enache este absolut fascinată de tatăl ei, pe care îl admiră și vrea să îi calce pe urme. Fiica lui Adrian Enache are o relație deosebită cu artistul și nu ratează ocazia să își laude părintele.


 
Diana Enache nu mai este un copil. Ajunsă la 25 de ani, fiica lui Adrian Enache s-a transformat într-o femeie superbă, cu planuri mari pentru showbiz-ul din România. Tânăra vrea să îi calce pe urme tatălui spu, despre care spune că îi este prieten, confident, dar și model. Mai mult, pe lângă lumea muzicală, Diana este hotărâtă să facă și televiziune, astfel că s-a pregătit temeinic și așteaptă cu nerăbdare să fie implicată într-un proiect. 

 

„Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri. Suntem cei mai buni prieteni şi dicutăm absolut orice. Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva. Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate. Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele. Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel. Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi. Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat. Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect. Dar cum este un microb comun, nu este deranjant pentru niciunul dintre noi. Anul acesta voi lansa cel puţin două piese, una dintre ele cu băieţii de la Alb Negru. Şi chiar mă gândeam la un proiect cu tatăl meu. Cred că ar fi ceva interesant, dar nu în ideea de clasic, vechi. În ideea de modern, dar să păstrăm esenţialul”, a declarat tânăra pentru OK Magazine.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel