10 alimente care te ajută să slăbești. Adaugă-le în meniul tău zilnic

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Bill Oxford
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Bill Oxford

Anumite alimente care te ajută să slăbești pot deveni, fără doar și poate, vedetele meniului tău. Fie că vrei să scapi de acele câteva kilograme în plus, fie că vrei să-ți menții silueta în limitele sănătoase, specialistul nutriționist Wasim Nazer a făcut, pentru DC MEDICAL, o listă cu 10 tipuri de alimente care te ajută să slăbești: 

Iată lista cu 10 tipuri de alimente care te ajută să slăbești alcătuită de nutriționist Wasim Nazer: 

1. SOMONUL
Pește gras, bogat în proteine, nutrienți și grăsimi sănătoase, îți oferă o masă copioasă cu un număr redus de calorii. De asemenea, somonul conține și un important aport de iod, necesar pentru bună funcționare a tiroidei.

2. OUĂLE
Sunt o sursă bună de nutrienți și proteine, în special gălbenușul de ou, fapt pentru care sunt recomandate în orice dietă restrictivă.

3. LEGUMELE CRUCIFERE
Broccoli, conopidă, varză (albă sau roșie) și varză de Bruxelles, legume care sunt bogate în fibre și nutrienți, dar care au în același timp un număr redus de calorii potrivit unei diete restrictive.

4. VEGETALELE CU FRUNZE VERZI
Din această categorie fac parte varza Kale, spanacul, ștevia, sfecla mangold și altele. Acestea conțin un număr redus de calorii și carbohidrați, dar sunt pline de fibre, vitamine și minerale, exact ceea ce aveți nevoie ca să pierdeți în greutate.

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel