Zodiacul EXTROVERTIȚILOR. Sunt plini de încredere, zgomotoși și ies în evidență în orice împrejurare

Unsplash.com/ autor Darius Bashar
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Darius Bashar

Extrovertiții sunt cei care ne împing să ieșim din zona de confort pentru a ne lărgi orizonturile, pentru a cunoaște oameni noi și pentru a gusta din toate plăcerile pe care viața ni le oferă. Și, datorită magiei elementelor, trei semne zodiacale radiază energie extrovertită pură. 

În tradiția astrologică occidentală, fiecăruia dintre cele douăsprezece semne îi este atribuit unul dintre cele patru elemente (în comparație cu sistemele vedic și chinezesc, care au grupuri separate de cinci elemente fiecare, adăugând la amestec metalul sau spațiul). Fiecare element are propriile trăsături și tendințe: Semnele de aer sunt intelectuale și sociale, semnele de apă sunt emoționale și intuitive, semnele de pământ sunt ancorate în pământ și materialiste, iar semnele de foc sunt puternice și extrovertite. Fiecare dintre cele trei semne pe care le-am ales pentru această trecere în revistă sunt semne de foc, ceea ce înseamnă că face parte din esența lor să fie extrovertiți.

 

Pe lângă faptul că i se atribuie un element, fiecare semn primește și una dintre cele trei calități: cardinal, fix sau mutabil. Cardinalitatea oferă semnelor unitate și calități de lider. Semnele fixe sunt încăpățânate și au o fermitate de neclintit, în timp ce mutabilitatea oferă fluiditate și moliciune. Învățând elementele și calitățile, se poate determina cu ușurință natura relativă a fiecărui semn. 

Datorită binecuvântărilor elementului foc, toate aceste semne sunt glorioase și extrovertite. Dar, datorită celor trei calități astrologice, toate sunt, de asemenea, unice. 

 

Berbec

Berbecul - semnul cardinal de foc al zodiacului - este liderul suprem. Este în însăși natura lor să vrea să conducă, pentru că sunt primul semn din roata zodiacală. Cu toate acestea, nu vor conduce în liniște din spate - sunt curajoși, cu opinii și știu cum să se facă auziți!

Acești oameni înflăcărați sunt foarte buni organizatori și activiști politici, pentru că se pricep de minune să adune mulțimi și să-și exprime sentimentele în moduri puternice. Bebrcii sunt adorați pentru puterea și îndrăzneala lor.

 

Leu


La fel ca Berbecii, leii știu cum să atragă mulțimile, dar în loc să facă oamenii să semneze petiții și să atragă atenția asupra cauzelor care îi pasionează, preferă să atragă atenția asupra lor. Da, acela ESTE Leul îmbrăcat ca o minge de discotecă la propriu la petrecerea de Halloween 2021 a prietenului lor. Cine este surprins?!

Sunt semn fix de foc, așa că personalitatea lor încăpățânată și totuși vibrantă înflorește în exterior și, ca o frumoasă floare parfumată ce sunt, atrag oamenii spre ei. Leii sunt adorați pentru cât de tare se iubesc.

 

Săgetător 


Săgetătorii sunt persoane extrem de amuzante. Spre deosebire de Berbec, a cărui extroversiune însoțește adesea seriozitatea profundă, Săgetătorii sunt dezinvolți, rareori împovărați de griji. Săgetătorii au o viziune notorie și însorită asupra vieții. Așa cum a spus odată cu înțelepciune regina noastră Nicki Minaj în "Barbie Tingz": "Săgetător, ca să știi că sunt optimistă."

Nu există o zi plictisitoare cu unul dintre aceste semne mutabile de foc prin preajmă - mereu intră cumva în necazuri, dar pot adesea să se descurce cu farmecul lor pentru a ieși din situații dificile. Săgetătorii sunt adorați pentru optimismul lor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 16 aug 2021, 16:54 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience