Zodiacul „fashionistelor”. 4 zodii care sunt mereu în pas cu moda

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor naeim jafari
Descriere foto: Unsplash.com/ autor naeim jafari

Trendy, elegant și șic: ACESTEA sunt cele 4 semne zodiacale care iubesc moda

Unele persoane nu acordă prea multă atenție hainelor sau accesoriilor pe care le poartă. Pur și simplu poartă ceea ce apucă prima dată din dulap și își completează ținuta cu o geanta spațioasă și de culoare neutră. Există însă și unele persoane care petrec ore întregi încercând să se decidă asupra pantofilor potriviți, a genții potrivite și a accesoriilor potrivite pentru a se asorta cu ținuta lor.

Horoscopul modei

Acestea sunt persoanele care iubesc moda. Se simt bine atunci când arată bine și, prin urmare, acordă multă atenție vestimentației lor. Potrivit astrologiei, există 4 semne zodiacale care sunt mai la modă decât restul semnelor zodiacale. 


Taur

 

Taurii au un simț fantastic al modei. Ei pot transforma o ținută simplă într-una elegantă doar accesorizând-o așa cum trebuie. Pentru ei, să se îmbrace și să arate la modă și este un mod de viață. De la confortabil și șic până la strălucitor și elegant, ei pot reuși să iasă în evidență cu  orice look.

Horoscop. 4 semne zodiacale care nu suferă prea mult după o despărțire

Leu

 
Deoarece Leii iubesc lumina reflectoarelor, ei vor să arate mereu cât mai bine pentru a atrage atenția celor din jur. Sunt întotdeauna bine îmbrăcați și eleganți. Uneori poartă haine scandaloase, doar pentru a atrage privirile oamenilor și pentru a obține o reacție din partea lor.

Horoscop. Filmul zodiei tale! Pregătește popcorn şi bucură-te de filmul care te reprezintă, în funcţie de semnul tău

 

Balanță

 

Balanțelor le place ideea de a purta haine colorate și la modă. Ei sunt la curent cu ultimele tendințe în materie de modă, dar știu, de asemenea, să își păstreze stilul lor personal. Urmează cele mai noi tendințe, rămânând în același timp autentici.

Horoscop. 4 cele mai RESPONSABILE semne zodiacale. Te poți baza oricând pe ele

 

Vărsător

 
Vărsătorii au ochiul format pentru frumos. Ei știu ce va arăta bine cu ce. Simțul lor pentru stil nu se limitează doar la haine. Ei își decorează chiar și locuința în pas cu moda și creând un anumit vibe prin alegerea pieselor de decor potrivite.

4 zodii care sunt ca divele din Sex And The City! Iată la ce te poți aștepta de la ele



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel