Horoscop. Filmul zodiei tale! Pregătește popcorn şi bucură-te de filmul care te reprezintă, în funcţie de semnul tău

Data publicării:
Unsplash.com/ autor GR Stocks
Descriere foto: Unsplash.com/ autor GR Stocks

Acțiune, dramă, aventură, groază, comedie, romantic ... iată ce film se potrivește perfect cu semnul tău. Pregăteşte-ţi un castron cu popcorn sau dulciuri, un loc confortabil sau cumpără bilete la cinema pentru o revelaţie cinematografică despre zodia ta!

Filmele sunt o formă de artă care ne poate duce în alte lumi și vremuri şi poate să ne stârnească sentimentele și conștiința, să ne facă să empatizăm sau să urâm personajele, să ne cufundăm în aventurile lor și chiar să ne dea lecții de viață.

Te-ai gândit vreodată la ce film reprezintă esența ta, personalitatea ta? Nu? Ei bine, Horoscopul dezvăluie ce film ţi se potriveşte în funcție de zodia ta:

 

Filmul zodiei tale
 

Berbec

Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră ar fi melodia Eye of the Tiger. Ţi se pare familiar? Da, filmul pentru zodia Berbec ar fi Rocky (1977). Lupta neobosită a personajului principal pentru a-și atinge scopul odată ce este clar cu privire la obiectivul său și motivele sale îi descrie perfect pe cei născuți sub semnul Berbecului.

 

Taur

Esența nativilor Taur poate fi perfect percepută în filmul Hachiko: Povestea unui câine / Hachi: A Dog's Tale (2009). Este un film în care valorile loialității și ale familiei se remarcă, chiar dacă protagonistul său nu este uman. Nu vom nega că Hachiko are și puţină încăpățânare pe care o au toți Taurii, care îi face să fie iubiţi de cei din jur.

 

Gemeni

Rețeaua de socializare / The Social Network (2010) este filmul care descrie cel mai bine Gemenii, semnul comunicării, pentru că asistăm la scânteia ideii unui student de a fi mai conectat și comunicativ cu colegii săi de facultate (astfel încât toată lumea să afle despre bârfe). În plus, dezbaterea despre presupusa însușire a ideilor și complicațiile juridice ar fi un subiect interesant de discuție pentru Gemeni.

 

 

Citește continuarea pe Știri Diaspora.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel