Horoscop. 4 semne zodiacale care nu suferă prea mult după o despărțire

Data publicării:
Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Despărțirile sunt dureroase pentru toată lumea. Însă unele persoane nu suferă atât de mult și reușesc să treacă mai ușor peste. 

Unora le ia ani de zile să treacă peste o despărțire, în timp ce pentru alții este nevoie de câteva luni doar. Despărțirile pot fi greu de gestionat. Este nevoie de răbdare, rezistență și anduranță pentru a face față durerii. 


Unii sunt binecuvântați să treacă peste durere mai repede decât alții. Acești oameni nu lasă durerea să se instaleze în viața lor sau să le împiedice viața de zi cu zi. Ei trec în plan secund și iau viața așa cum este ea. 


Iată 4 semne zodiacale care trec repede peste o despărțire:


Leu


Leii se nasc cu atât de multă încredere în sine încât nu se întorc nici măcar o dată după o despărțire. Ei sunt rapizi în a merge mai departe deoarece simt că stima și respectul de sine sunt mai importante decât să se întoarcă la fostul iubit. Odată ce îi spui la revedere unui Leu, nu le vei mai trece niciodată prin minte. Așadar, renunță să mai încerci să te împaci cu un Leu, deoarece nu-ți vor răspunde niciodată și nici nu te vor suna înapoi. 


Vărsător


Un alt semn zodiacal care ia foarte în serios despărțirile este Vărsătorul. Acest semn zodiacal știe cu adevărat cum să meargă mai departe fără să-și arate partea vulnerabilă în fața celorlalți. Ei nu se întorc niciodată la fostul lor iubit și cu greu își arată sentimentele. Le place să fie independenți și urăsc zonele de conflict sau confuzie. Ei vor neglija întotdeauna despărțirile și se vor comporta ca și cum nimic nu s-a întâmplat în timp ce merg mai departe.


Săgetător


După o despărțire, Săgetătorii sunt rapizi în a merge mai departe, deoarece disprețuiesc orice sentiment de respingere, ură sau neglijență. Ei vor întotdeauna să se distreze, să fie liberi și să se împrietenească cu oameni care îi fac fericiți. Așa că, dacă nu te afli pe lista lor de persoane importante, este timpul să spui la revedere și să nu te uiți niciodată înapoi. 


Taur


Pentru un Taur, o relație înseamnă stabilitate, siguranță și loialitate. Dacă acestea lipsesc, cu greu se întorc la ce a trecut. Ei cred că totul se întâmplă cu un motiv și, pentru că nu a funcționat de prima dată, preferă să caute pe cineva care să rămână în viața lor până la adânci bătrâneți. 

 

Citește și: Horoscop. 4 cele mai RESPONSABILE semne zodiacale. Te poți baza oricând pe ele



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel