4 zodii care sunt ca divele din Sex And The City! Iată la ce te poți aștepta de la ele

Data publicării:
 Sex And The City afisul oficial
Descriere foto: Sex And The City afisul oficial

Personajele din unul dintre cele mai celebre seriale și filme din toate timpurile, Sex And The City, seamănă mult cu 4 zodii. Iată care: 

Iată ce zodii se potrivesc divelor din Sex And The City: 

Berbec - Samantha Jones

Schimbătoare, îndrăzneață, încrezătoare, imprevizibilă, răzbunătoare și feroce, Samantha Jones este un Berbec veritabil. Ea este forța cu care nu te poți juca, pentru că riști să te arzi. Și te arde cu zâmbetul pe buze. Este un caracter puternic, e mândră de ea însăși și de realizările ei, și nu se ferește să-și arate adevărata față celor care i-au greșit.

Gemeni - Carrie Bradshaw

Gemenii și Carrie Bradshaw au două lucruri în comun: caracterul schimbător și un talent la modă care îi poate inspira pe alții. Carrie Bradshaw jonglează constant și simultan între singura ei iubire și multiplele ei aventuri. Ea este simbolul modei la sfârșitul anilor '90 și este cu adevărat un creator de tendințe. E dependentă de prietenele ei, de sfaturile și suportul lor, dar și de aplauzele acestora de arcă mereu are nevoie de o validare suplimentară. 

 

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel