Victoria Beckham, DIETĂ extremă. Alimentul pe care îl consumă constant de peste 25 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Victoria Beckham, instagram
Descriere foto: Victoria Beckham, instagram

Au ieșit la iveală mai multe detalii despre dieta extremă a Victoriei Beckham.

Victoria Beckham arată excepțional la vârsta de 48 de ani, motiv pentru care s-a hotărât să-și dezvăluie dieta "extremă", după ce soțul ei, David Beckham, a recunoscut, în urmă cu ceva timp, faptul că "mănâncă doar pește la grătar și legume".

Vedeta s-a hotărât să vorbească despre asta și după ce un bucătar celebru a dezvăluit public faptul că aceasta a cerut în cadrul unui eveniment  'boluri de bomboane de mentă și apă de cocos' și că este destul de pretențioasă. Victoria a explicat ulterior faptul că este vorba despre o dietă cu 'grăsimi sănătoase' și că trece în mod regulat prin cure de detoxifiere, în care se abține de la consumul de alcool.

”Mănânc multe grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci, chestii de genul ăsta. Beau alcool, cu excepția cazului în care am un motiv să nu o fac. 

Mă detoxific de la orice, timp de trei până la șase luni în care nu beau. Sunt destul de extremă în tot ceea ce fac, fie că este vorba de mâncare sau de exerciții fizice, fie că beau sau nu”, a ținut Victoria Beckham să clarifice, potrivit Daily Mail.

Ce spune David Beckham despre dieta soției sale

În urmă cu ceva timp, David Beckam a făcut câteva dezvăluiri cu privire la obiceiurile alimentare ale Victoriei, în timp ce discuta despre propriile sale alimente preferate în cadrul unui interviu.

"Sunt destul de entuziasmat, în legătură cu mâncarea și băuturile alcoolice, când mănânc ceva grozav vreau ca toată lumea să încerce. Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani.

De când am cunoscut-o, mănâncă doar pește la grătar, legume la aburi, foarte rar se abate de la asta.”, a declarat David Beckham.

Apa de cocos, nelipsită din dieta vedetei

Săptămâna trecută, Victoria Beckham a fost criticată și de celebrul bucătar spaniol Dani Garcia, după ce acesta a detaliat cererile "ciudate" ale acesteia la cină, atunci când a participat la o nuntă.

Dani și-a amintit cum Victoria avea apă de cocos lângă ea "tot timpul", precum și boluri de bomboane de mentă, el catalogând aceste obiceiuri drept "ciudate" într-un alt interviu.

 "A fost foarte ciudat. Victoria Beckham a schimbat întregul meniu. A fost foarte trist, pentru că nu doar eu am făcut un efort destul de mare, ci și echipa mea, mirele și mireasa și toți ceilalți pentru a crea un meniu unic. Al ei era total diferit și se baza doar pe legume. Și apoi au fost niște lucruri ciudate pe care nu le-am mai văzut în viața mea.”, a declarat bucătarul spaniol.

Contestând versiunea lui Dani Garcia, o sursă apropiată Victoriei a declarat: ”Este o poveste grozavă, dar nu este corectă sau exactă - cel mult Victoria ar fi cerut, atunci când a fost întrebată despre cerințele dietetice, niște pește simplu și legume”.

Nu este însă pentru prima dată când dieta mai neobișnuită a Victoriei Beckham a fost subiect de discuție. În timpul Euro 2004, se pare că aceasta a ținut o dietă de căpșuni spălate cu apă minerală.

Mai mult, soția lui David Beckham nu mănâncă alimente gătite în ulei, unt sau sosuri și nu consumă carne roșie sau lactate.

Anul trecut, ea a declarat că mâncarea ei de confort este pâinea prăjită integrală cu sare și a recunoscut: "Pentru majoritatea restaurantelor sunt probabil cel mai mare coșmar al lor".

Citește și: Cum își bea Tora Vasilescu cafeaua: ”Neapărat de la animale crescute cu iarbă”. O ajută pe actriță să aibă putere în fiecare zi

Cum să nu te îngrași în concediu. Cât alcool ar trebui să bei și care este singura greșeală permisă / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel