Vica Blochina mănâncă gheață și bomboane în loc de mâncare. Blondina a dezvăluit sursa banilor ei: „Frigiderul la mine este gol”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Vica Blochina
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Vica Blochina

Vica Blochina a răspuns unei întrebări din publicul său. Ea a dezvăluit proveniența banilor ei.

Vica Blochina a venit cu lămuriri legate de proveniența banilor ei. Blondina a mărturisit pentru publicul său, pe una dintre popularele rețele de socializare, că are o sursă infinită de bani. Vedeta în vârstă de 48 de ani se poate mândri cu un stil de viață costisitor, trai pe care nu oricine și-l poate permite. Numai în vacanța de o săptămână din Turcia a cheltuit mii de euro, doar pentru ea. Astfel, mulți dintre fanii săi se întreabă care este proveniența veniturilor lui Vica Blochina. Într-un material video, vedeta a decis să le răspundă oamenilor care formează publicul său.

Vezi și: Câte mii de euro costă cea mai ieftină cameră pe care a ales-o Vica Blochina în vacanța din Turcia. În preț sunt incluse concerte cu artiști internaționali: „J.Lo, Christina Aquilera, Jason Darulo”

Nu mai dă bani pe mâncare

Cu toate că mesajul transmis este spus cel mai probabil într-un mod ironic, Vica nu a ratat ocazia de a menționa operația pe care a avut-o cu ceva timp în urmă, la stomac. Diva a apelat la intervenția medicilor pentru a-și micșora stomacul, iar la acea vreme ea a motivat alegerea făcută prin invocarea luptei cu kilogramele. Astfel, în mesajul transmis publicului, vedeta sugerează răspunsul la întrebarea din rândul fanilor săi. Pe scurt, vedeta nu mai cumpără mâncare pentru a strânge banii care, în mod normal, ar fi fost cheltuiți.

„De unde am bani? Îmi cad din cer! Banii mei îmi cad din cer! Deci, dorm noaptea și când mă trezesc...mă uit stânga dreapta și văd noaptea bani lângă. Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus. Sunt perioade când mănânc o bomboană. Sunt perioade și perioade. Pe bune, frigiderul la mine este gol. Înainte când mergeam la magazin cheltuiam una – două bani, acum nu mai cheltui bani. Acum dacă îmi este foame iau un cub de gheață în gură, se umple stomacul cu apă și gata...am mâncat!”, le-a spus blondina fanilor ei, prin intermediul emisiunii sale online.

Vica Blochina, goală în fața fanilor. Vedeta a renunțat complet la haine, spre surprinderea tuturor: „Oglindă, oglinjoară...”/ FOTO

Deranjată că e amintită ca amanta lui Pițurcă

Totodată, diva a mai ținut să transmită publicului că este deranjată de faptul că încă este reținută ca fiind amanta lui Pițurcă, având în vedere că această situție a fost în urmă cu 16 ani. Ea mai este sigură și de ideea conform căreia toate femeile au fost amante la un moment dat.

„Eu nu mai sunt cu omul ăsta de 16 ani, deci nu mai am nicio treabă. Eu nu cred că există vreo femeie în viața asta care nu a fost amantă. Este normal, ăsta este cursul vieții. Nu este corect în momentul de față un titlu care apare în ziar „amanta lui Pițurcă”. Am fost, recunosc că am fost, dar acum nu mai sunt! Sunt mama copilului lui Victor Pițurcă, este normal. Eu am considerat, în trecut, că am fost iubita lui Victor Pițurcă, nu amanta. Dacă în DEX scrie că am fost amantă, asta este situația. Ce, am zis eu că nu este adevărat?

Însă au trecut 16 ani de când nici nu mă văd, nici nu vorbesc cu el! Eu sunt singura persoană din România despre care se scrie . Voi credeți că eu am fost singura femeie care a fost iubita unui om însurat?”, a mai spus Vica Blochina, pe canalul său de Youtube „Femeia Deasupra”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel