Vica Blochina, goală în fața fanilor. Vedeta a renunțat complet la haine, spre surprinderea tuturor: „Oglindă, oglinjoară...”/ FOTO

Vica Blochina și-a surprins fanii cu o serie de fotografii în care apare goală. 

Vica Blochina a intrat în atenția publicului după ce s-a mutat la București ca balerină. Apogeul său mediatic a fost prin prisma relației pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, fiindu-i amantă timp de ani de zile. De-a lungul timpului, vedeta și-a surprins fanii cu fotografii incendiare. Acum, după operația de micșorare a stomacului, Vica Blochina se mândrește cu silueta ei, astfel că s-a fotografiat goală, în toată splendoarea ei.

Vica Blochina, goală în fața fanilor

Lipsită de orice inhibiție, Vica Blochina a renunța complet la haine și s-a fotografiat în oglindă, lăsând la vedere doar posteriorul bombat. 

„Oglindă, oglinjoară....” , a scris Vica Blochina în dreptul fotografiei. 

Ce spunea Vica Blochina după operația de micșorare a stomacului

Deși, abia a avut parte de intervenția chirurgicală, vedeta recunoaște că nu este lăsată să se urce pe cântar deocamdată. Aceasta și-a propus să slăbească 15 kilograme. Protagonista argumentează că multe persoane au beneficiat de această operație de micșorare a stomacului, deși nu ar vrea să afirme acest lucru. Lucrurile ce au făcut-o să apeleze la această procedură medicală sunt dietele, detox-urile și regimurile de care s-a săturat.

„Eu nu mă urc pe cântar la mine acasă, pentru că mi-e frică. Nu mă lasă, încă, nici doctorul, mă urc doar la el în cabinet. Ținta mea după această operație este să slăbesc 15 kilograme. Foarte multă lume și-a făcut intervenția asta, dar mulți nu vor să recunoască. Eu mereu am avut ambiție în ceea ce privește kilogramele. Toată viața mea am stat numai pe regimuri, diete, detoxuri. Pur și simplu, am simțit că nu mai pot cu dietele astea.

Nu am putut să-mi mai reglez greutatea de la 25 de ani, de atunci tot țin regimuri încontinuu. Aveam nevoie pentru confortul meu psihic să slăbesc, nu că mi-ar fi zis cineva că sunt grasă, Doamne ferește!”, a povestit Vica Blochina, pentru Click!, după operația suferită recent.

Ce interdicții are

Una dintre marile restricții ale blondinei este abținerea de la alcool, paguba fiind că nu poate să se bucure de o băutură alcoolică în Mikonos, acum că a venit vara. Cu toate acestea, ea recunoaște că nu a fost o operație grea, iar durerile se resimt mult prea puțin pentru a fi luate în considerare.

„Nu este o operație grea, este destul de ușoară. Dacă slăbesc acum 15 kilograme nu se lasă nici pielea. E tocmai bine.

În momentul acesta, sunt pe butoiul cu pulbere! Îmi vine să mănânc orice și pe oricine, dar nu mai poți! Prima săptămână am stat numai pe supe clare, acum sunt pe piureuri, chestii pasate ca la bebeluși și, după o lună, pot să încep să ciugulesc.

Nu am avut deloc dureri. Ca senzație e ca o mică arsură, o gastrită. Am însă restricții! Beleaua mare e că încep acum vacanțele și eu trebuie să merg la Mykonos și nu am voie deloc alcool. Nu pot să beau și eu o Tequilla. La asta nu cred că rezist! Nu se poate!”, a mai mărturisit blonda.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 iul 2023, 12:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience