Câte mii de euro costă cea mai ieftină cameră pe care a ales-o Vica Blochina în vacanța din Turcia. În preț sunt incluse concerte cu artiști internaționali: „J.Lo, Christina Aquilera, Jason Darulo”

Data publicării:
Vica Blochina, sursa foto Facebook
Descriere foto: Vica Blochina, sursa foto Facebook

Vica Blochina nu a coborât standardele nici în acest an în ceea ce privește vacanțele de lux. Diva știe cum să se răsfețe.

Vica Blochina se află într-o vacanță de vis într-un resort de lux din Turcia. Vedeta se bucură de relaxare într-unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri, alături de invitați de seamă din lumea internațională. O săptămână în Antalya nu a costat-o puțin pe fosta balerină.

Cunoscută pentru stilul său de viață extravagant, a decis să se răsfețe cu o vacanță de lux în afara României. Destinația aleasă pentru acest an este un resort de top din Turcia, unde vedeta se bucură de confort și rafinament. Într-un interviu, Vica Blochina a dezvăluit motivele alegerii sale, menționând că de mult timp nu a mai optat pentru un resort, preferând alte tipuri de vacanțe.

A ales Turcia pentru că nu poate să se distreze

Cu toate acestea, datorită unei intervenții chirurgicale la stomac pe care a suferit-o în ultimele luni, vedeta a decis să-și ofere o perioadă de liniște și relaxare. Imaginile postate pe rețelele de socializare ale vedetei oferă o privire în universul de lux și confort pe care îl trăiește în timpul acestei vacanțe de vis.

”După foarte mulți ani am ales să merg în Turcia la un resort, eu nu sunt adepta resorturilor, că aici de obicei e mai mult pentru copii, dar acum sunt într-o locație pe care foarte multă lume a lăudat-o, aici găsești absolut tot ce ai nevoie. Pentru că eu mi-am făcut o operație la stomac, eu nu pot merge la distracție, nu pot nici să mănânc, nici să beau, și am zis să fac ceva pe liniște, am ales un resort foarte mișto în Turcia, am all-inclusive, pot să ciugulesc când vreau eu, prefer să mănânc foarte puțin, dar mai des. Sunt condiții foarte, foarte bune aici, am ales Turcia cea mai convenabilă variantă pentru acest an. Sigur dacă mergeam în altă parte mai pe distracție îmi era greu și sigur greșeam din punct de vedere alimentar. Stau o săptămână în vacanță”, a spus Vica Blochina pentru Spynews.ro.

Cea mai ieftină camera costă 7200 de euro

Decizia pe care a făcut-o Vica Blochina în privința vacanței sale a costat-o nu mai puțin de 7200 de euro pentru a se bucura de tot confortul și rafinamentul oferite de resortul respectiv.

Cu toate că suma nu este una neglijabilă, vedeta a susținut că beneficiile oferite de hotel sunt pe măsura costurilor. Pe lângă serviciile impecabile și facilitățile de lux, oaspeții au parte și de concerte live susținute de artiști de talie internațională precum Jason Derulo, Jennifer Lopez, Christina Aguilera și mulți alții. Aceste spectacole de excepție sunt incluse în pachetul oferit de hotel, ceea ce adaugă o notă specială experienței de vacanță.

„Cea mai ieftină cameră pentru 7 zile costă 7200 de euro, pe aceasta am ales-o eu. Mi s-au confirmat toate review-urile hotelului pe care le-am citit înainte să vin. Ce m-a convins pe mine să vin în acest loc e că în fiecare an sunt invitați pentru oaspeții hotelului cântăreți foarte renumiți, vin de exemplu J.Lo, Christina Aquilera, Black Coffee, Jason Darulo o să vină acum în vara aceasta. Mi s-a părut wow, că dacă ești cazat în acest hotel ai totul inclus, chiar și aceste concerte cu mari cântăreți”, a mai zis Vica Blochina, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel