Venus intră în Leu pe 11 iulie 2024. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi zodiile care vor profita din plin de acest tranzit

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Pe 11 iulie, Venus își face intrarea în zodia Leu, unde va sta până pe 5 august. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi zodiile care vor profita din plin de acest tranzit.

Venus intră în Leu pe 11 iulie 2024. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, din punct de vedere al teoriei astrologice, tranzitul lui Venus în Leu este unul dintre cele mai frumoase tranzite pentru că ne dă tuturor dorința de a iubi, de a fi iubiți, de a ne face creativi și expresivi.

„Planetele se învârt în jurul Soarelui, fiecare cu viteza sa. Venus se învârte aproximativ un an în jurul Soarelui, deci îi ia aproximativ o lună să treacă prin fiecare semn. Pe data de 11 iulie, Venus intră în Leu și va sta acolo până pe 5 august. Venus când intră în Leu este precum o regină foarte dornică de tot ce e mai bun pe această lume și dornică să aibă foarte mulți admiratori, să cucerească.

De asemenea, Venus în Leu este destul de competitivă. Îi place să câștige. Intră într-o fază de cucerire prin tot ce se poate mai bun, prin gesturi, surprize, cadouri. Cu Venus în Leu, trebuie să avem grijă de ce vrem să cucerim: de dragul de a cuceri pentru a primi un trofeu sau pentru că ne place de persoana respectivă”, a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea noroc cu carul în următoarele 5 luni

Venus intră în Leu pe 11 iulie 2024. Zodiile care vor profita din plin de acest tranzit

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, cele patru zodii care vor profita de acest tranzit sunt Leu, Taur, Scorpion și Vărsător.

„Este păcat să nu profităm de acest tranzit. El se va simți, cu siguranță, în viețile celor care au Leu în hartă. De asemenea, cei care au marcaj fix, Taur, Scorpion și Vărsător, vor profita din plin de acest tranzit”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Daniela Simulescu: Zodia care va avea parte de un an minunat

Pe 13 iulie, Venus din Leu face opoziție cu Pluto din Vărsător

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, pe 13 iulie, Venus din Leu face opoziție cu Pluto și aduce gelozie, obsesie și, totodată, ni se par lucruri.

„Dacă nu e cu puțină dramă, ni se pare că partenerul nu ne mai iubește. Noi încercăm să cerem validare, dar nu o facem printr-o discuție simplă, ci ne ducem la celălalt și încercăm să-l înțepăm, ca să simțim că se trezește ceva în celălalt”, a declarat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 8 - 14 iulie. Zodia care va avea probleme financiare

Pe 21 iulie, Venus din Leu face un sextil cu Jupiter din Gemeni

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, Venus din Leu face un sextil cu Jupiter din Gemeni pe 21 iulie. Micul Benefic și Marele Benefic se întâlnesc într-un aspect pozitiv. Aceasta va fi o zi nemaipomenită pentru nunți, botezuri, petreceri și distracție. 

Te-ar putea interesa și: Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Te-ar putea interesa și: Horoscop 8 - 14 iulie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel