Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 8 - 14 iulie. Zodia care va avea probleme financiare

Data publicării:
Cristina Demetrescu, captură video Youtube
Descriere foto: Cristina Demetrescu, captură video Youtube

„Multe aspecte armonioase între planete în această săptămână. Asta va crea multe conjuncturi favorabile pentru multe acțiuni ale oamenilor. Este o săptămână în care ne putem propune anumite lucruri cu succes. Este și o săptămână în care succesele se împletesc cu momente foarte imprevizibile” - spune Cristina Demetrescu, la Vorbește Lumea.

Berbec

Berbecii ar putea avea promisiunea unei iubiri, cei pe care îi interesează acest aspect. Venus colorează foarte frumos viața lor personală și sentimentală și se pot simți și mai inspirați din punctul acesta de vedere. Poate fi vorba doar despre o muză, pentru cei care sunt mai creativi, dar Berbecul trebuie să aibă la o cheltuială imprevizibilă care vine în conjunctura unui grup. Nu se umple un avion, un autocar, se anulează o excursie, deci o cheltuială. Trebuie să dea bani mai mulți pentru ceva. Să sperăm că au ceva pus deoparte.

 

Taur

Taurii ar putea avea câteva zile foarte liniștite, ori în vacanță, ori acasă. Să se relaxeze. Sunt unii Tauri care pot închiria o casă cu energie bună. În același timp, trebuie să fie mai atenți cu protecția vizavi de corpul fizic, poate chiar la vocea lor. Atenție la mici răniri, stați departe, nu vă cerniți, păstrați distanța. 

 

Gemeni

Pot primi vești bune, vești pe care unii dintre ei le așteaptă. Pot fi și mesaje de dragoste, flirturi, primești anumite invitații interesante de la persoane râvnite. Așa, surpriză. Să fie foarte încântați de lucrul acesta. În același timp, Gemenii nu scapă săptămâna aceasta de invidiile mici sau de unele mici dureri. Nu aș putea spune probleme de sănătate, ci mici enervări care le va strica armonia. 

 

Rac

Racii ar trebui să ia atitudine să intre un pic în priză pentru că tot așteaptă din partea altora o mărire de salariu, ori niște bani care nu mai vin, ori o hârtie care nu mai vine. Dacă ei doar așteaptă și nu pun mâna pe telefon sau să meargă să rezolve... . În același timp, în viața Racilor, relația cu prietenii nu mai e armonioasă și s-ar putea să aibă mici supărări în grupuri. 

 

Leu

Leii se simt foarte bine, acolo este Venus în zodia lor. Arată bine, se simt bine, se pot chiar și îndrăgosti. Primesc tot felul de complimente și asta îi face să aibă mai multă încredere în ei. Pe plan financiar, conjuncția Marte-Uranus este interesantă. Ar putea să riște și să și câștige. Cine nu riscă, nu câștigă. Pe de altă parte, dacă nu ai curaj și nu ești îndrăzneț, nu ai cum să-și crești nivelul de trai și nici de viață. 

 

Fecioară

Pleacă în concediu. Mare atenție la cheltuieli imprevizibile. Există riscul anulării unor curse de avion sau a unor întârzieri care vor da peste cap programul. Știți cum e cu escalele care ne țin în priză, călătorii cu adrenalină. Să nu plece cu bugetul de la nuntă, cum s-ar spune. Cu toate aceste surprize, Fecioara se liniștește după o perioadă destul de grea, are parte de liniște, de un concediu frumos, poate de câteva zile libere care le vor ajuta să-și pună energiile în ordine. Nu este atât de des întâlnită pentru Fecioară, care  e mereu în priză.

 

Balanță

Balanțele nu ar trebui să investească riscant săptămâna aceasta, nici măcar să dea bani împrumut. Nici măcar pentru când este o cauză extrem de importantă și consideră că trebuie neapărat să ajute pe cineva. Să fie atenți, riscă să rămână fără bani sau să cheltuie când nu e cazul. Au prieteni care îi sfătuiesc de bine, dar când ceri sfatul și pentru astfel de investiții, sunt înconjurați de oameni  care le pot da sfaturi extrem de bune, pentru orice.

 

Scorpion

Ori are un salt profesional și consoarta e geloasă sau nu este de acord cu pasuri importante pe care trebuie să le facă din punct de vedere profesional, sau acolo e vorba de un concurent al Scorpionului. Deci, se bat 2 pe un loc. Atenție la alegerile de pe plan personal.

 

Săgetător

S-ar putea simți inspirați să călătorească. Poate fi o călătorie de ultimă oră. Poate fi un loc pe care vor să-l viziteze. Săgetătorii nu caută să se odihnească, ci să se obosească. Poate să existe ceva de genul acesta. Oricum, zodiile de foc au și foarte multă energie. De ce să nu consumăm când putem? Ce facem cu energia? Dar, în același timp, să fie mai precauți în relațiile de prietenie. Acolo, mai bine nu ar călători cu grupul, ci mai degrabă singuri. 

 

Capricorn

Pot avea mici furtuni în viața personală, în viața sentimentală, pe tot felul de chestiuni legate de bani sau pe sistemul lor de valori. Fiecare cu sistemul lui de valori. Discuțiile astea pot fi și foarte constructive. Sau, în ceea ce privește momentul în care trebui să apară un copil. Cu toate acestea, la Capricorni e o săptămână profitabilă. Vin bani din investiții, dividente, ceea ce e un lucru foarte frumos. Ei se mulțumesc foarte mult și sunt foarte satisfăcuți cu acest aspect.

 

Vărsător

Apare suport. Există suport din partea unei persoane apropiate. Există sfaturi bune care pot veni din partea lor și îl ajută pe Vărsător, fie că nu au timp sau nu au idei. Trebuie să fie foarte atenți cu reviziile de orice fel, dar și cu aparatele din casă. Ori depășesc un termen, ori plătesc o amendă, ori se strică ceva și trebuie să înlocuiască.

 

Pești

Trebuie să fie atenți la drumurile scurte cu mașinile. Atenție mare la avarii. Nu vorbesc de accidente grave, dar e posibil să îi lase mașina în drum, să nu ajungă unde au nevoie. 
În schimb, apar proiecte interesante în plan personal. Se simt inspirați de idei creative. Unii dintre ei pot merge pe proiectele lor, lucru care îi va ajuta în viitor într-o profesie care nu îi hrănește cu suficientă satisfacție.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel