Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Daniela Simulescu: Zodia care va avea parte de un an minunat

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziunile astrale pentru a doua jumătate a anului 2024.

Gemeni

„Jupiter este în semnul lor până în iunie 2025. Teoretic, sună foarte bine. În teoria astrologică este cel mai bun aspect pe care îl poți avea. Încrederea în ei a crescut în ultimul timp și va crește și în perioada următoare. Oamenii, când aud de Jupiter, cred că pe strada lor răsare soarele, câștigă la Loto, relația cu familia merge de minune, că au cel mai mare salariu.

Poate ai probleme în familie, la serviciu poate ai vrea un salariu mai bun, niște condiții mai bune. Jupiter te ajută să vezi jumătatea plină a paharului. Astfel vor veni oportunitățile. Oamenii vor vrea să fie în preajma voastră, partenerul vă va aprecia pentru că reușiți să treceți peste anumite momente mult mai provocatoare”, transmite Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Daniela Simulescu, previziuni astrale până la finalul anului 2024. Zodia care va avea parte de o schimbare majoră

„Recomandarea este ca Gemenii să învețe mult. Lor le place să învețe, dar acum trebuie să o facă și mai mult. Trebuie să citească, să fie curioși, să întrebe, să îndrăznească, să încerce astăzi ceva, mâine altceva. Până la final de an, Gemenii trebuie să testeze și să nu se supere că, dacă încep o carte astăzi, mâine alta și nu o termină pe niciuna, nu sunt în stare să citească o carte. Important este ca ei să ia câte o informație din mai multe locuri. Informațiile acumulate îi vor ajuta.

În schimb, mare grijă la sănătate. Jupiter, când intră în casa I, amplifică și ce este bun, dar și ce nu este bun. Dacă au neglijat s-ar putea să nu fie bine, iar cei care s-au apucat deja de prevenție și știu că au niște probleme, Jupiter îi ajută să găsească cei mai buni specialiști.

Retrogradarea lui Mercur nu o să-i afecteze atât de mult. Este posibil ca la final de an, când va exista o retrogradare a lui Mercur în luna decembrie în casa a VII-a, să apară mici tensiuni cu partenerul. Înainte de sărbători el va vrea la mama lui, tu la a ta. Vor fi discuții și negocieri”, transmite Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Daniela Simulescu, previziuni pentru a doua parte a anului 2024. Ce ne așteaptă pe plan financiar

 

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii în materialul video de mai jos:

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel