Simona Trașcă, revedere emoționantă cu fiul său, după doi ani. Vedeta este încântată de nora sa: „Se potrivesc de minune”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ simonatrascaoficial
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ simonatrascaoficial

Simona Trașcă este în extaz. Fiul său a revenit în țară după 2 ani de muncit în Canada. Ce vești aduce tânărul de peste ocean.

Timpul trece repede, însă nu și pentru Simona Trașcă. Vedeta a așteptat cu greu venirea fiului său, Fady, după doi ani de zile în care a muncit în Canada. Simona este fericită să-l primească pe acesta în noul apartament, acolo unde a primit-o și pe nora sa. Revenirea în țara natală a fiului i-a bucurat și pe fani, care au felicitat-o pe Simona și i-au fost alături în marea sa bucurie.

Fiul Simonei este stabilit în Canada de mai mulți ani, iar acum, cu revenirea sa, este prima oară când vede apartamentul cel nou al mamei sale. De asemenea, Fady a hotărât că vrea un viitor în afara granițelor și își va îndeplini scopul alături de soția sa.

Poate te interesează și: Simona Trașcă a izbucnit în lacrimi. Blondina a făcut dezvăluiri dureroase despre bătăile pe care le încasa de la tatăl său: "Îi pare rău pentru ce ne-a făcut"

Dulce revedere

Simona probabil că s-a obișnuit cu călătoriile fiului său de peste ocean împreună cu partenera sa, iar cuplul fericit o încântă pe vedetă la nebunie. De aceea, blondina îi primește cu drag în noul său apartament pe care, din câte spune vedeta, și cuplul de tineri căsătoriți îl adoră, aceștia fiind încântați de primirea mamei lui Fady. De asemenea, vedeta recunoaște că în chirie este greu pentru oricine, iar visul cel mai mare este pentru oricine să dețină propria sa casă.

”A venit în țară după aproape doi ani, a venit ca și data trecută, alături de soția lui. În perioada asta stau la mine, îi place foarte mult casa și se bucură să mă știe la casa mea. În chirie oricui îi este greu și oricine visează să aibă casa lui, așa că dacă mi s-a îndeplinit visul ăsta el e cel mai bucuros pentru mine”, a spus Simona Trașcă pentru Spynews.ro.

Un subiect conex ar putea fi: Simona Trașcă, jefuită, în Ajunul Crăciunului. Vedeta e disperată: „Sunt șocată! Au luat ce au nimerit”

Te-ar putea interesa și: Simona Trașcă, pe mâna medicilor din cauza implanturilor mamare. Vedeta are dureri îngrozitoare: „Îmi e frică de mor!

O linișteste prezența cuplului de tineri căsătoriți

Fady, în vârstă de 24 de ani, locuiește deja în Canada și este mândria mamei sale. Simona vorbește cu cuvinte de laudă despre tânărul bărbat, care este un soț excelent. Blondina este recunoscătoare pentru felul de a fi al fiului său și mai spune că o liniștește prezența tinerilor căsătoriți.

”Deja s-a obișnuit în Canada și el e foarte fericit acolo alături de soția lui. Eu sunt fericită la rândul meu să-l știu bine și de fiecare dată când i-am văzut împreună m-am liniștit și mai mult. Este o relație foarte frumoasă între ei și se potrivesc de minune”, a mai zis Simona Trașcă despre căsnicia fiului ei, conform Spynews.ro.

Poate vei considera de interes și: Agresorul Simonei Trașcă va ajunge în fața judecătorilor. Cum se apără bărbatul: „Sunt nevinovat”

Vezi și: Vica Blochina și Simona Trașcă sunt la cuțite. De la ce a pornit scandalul dintre cele două: ”Cred că e frustrată”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel