Simona Trașcă a izbucnit în lacrimi. Blondina a făcut dezvăluiri dureroase despre bătăile pe care le încasa de la tatăl său: "Îi pare rău pentru ce ne-a făcut"

Data publicării:
Simona Trașcă, sursa instagram
Descriere foto: Simona Trașcă, sursa instagram

Simona Trașcă a făcut dezvăluiri dureroase despre copilăria dificilă pe care a avut-o, dar și despre bătăile încasate de la tatăl ei.

Simona Trașcă a trecut prin momente grele în copilărie. Blondina a povestit cum bătăile primite de la tatăl ei au traumatizat-o și i-au stricat întreaga copilărie. Cu toate astea, vedeta a reușit să își ierte părintele pentru agresiunile la care a supus-o. De asemenea, potrivit mărturiilor sale, bărbatul nu a dorit-o și i-a cerut mamei să facă întrerupere de sarcină, însă bunica acesteia a fost cea care a oprit la timp acest lucru.

“Tata mi-a spus că îi pare rău ce i-a făcut lui mama și că plânge pentru frate-miu și îi pare rău și de mine pentru ce ne-a făcut. El a avut o copilărie foarte grea. Eu nu vreau să îi ofer copilului meu copilăria mea. Cum a fost taică-miu tratat acasă, așa ne trata și pe noi. Mi-a zis și mie de câteva ori că mă iubește. Toată copilăria mea am fost leșinată după tata, cu toate că mă bătea foarte des și foarte rău. El știe că ne-a făcut foarte mult rău, dar asta este”, a  povestit Simona Trașcă,  în cadrul emisiunii “Showbiz Report” de pe Antena Stars.

Tinu Veresezan este în doliu. Cea mai dragă persoană a murit în brațele lui: „Prea repede, îngerul meu”/ FOTO

Anul 2014 avea să fie unul dureros pentru Simon Trașcă și familia ei. Fratele blondinei s-a stins din viață, lucru care a dărâmat-o pe aceasta. Fosta asistentă TV a povestit că mama ei nu și-a dorit ca fostul soț să vină la înmormântare, însă după o discuție cu duhovnicul său, aceasta a acceptat să-l invite la pomana băiatului lor. 

“Mama nu vrea să țină legătura cu tata și acum câteva luni când ea s-a simțit mai rău a zis că nu vrea ca el să vină la înmormântarea ei. Cu vreo două zile înainte de pomană, m-a sunat și mi-a zis: «Simona, cum facem? Îl suni tu pe taică-tu sau îl sun eu?». Și am rămas șocată și a zis că a certat-o preotul că el trebuie să fie la pomană că e parte din familie.

I-am zis să îl sune ea, l-a sunat și… De foarte mulți ani de zile, de când a murit frate-miu, o singură dată s-au mai văzut. Nu vrea, e dreptul ei. I-a spus că o să vină cu iubita lui”, a mai povestit blondina.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel