Simona Trașcă, jefuită, în Ajunul Crăciunului. Vedeta e disperată: „Sunt șocată! Au luat ce au nimerit”

Data publicării:
Sursa foto: Simona Trașcă, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă a trecut prin momente de groază, chiar în prag de sărbători. Vedeta a fost prădată de hoți.

Simona Trașcă a fost prădată de hoți, chiar în Ajunul Crăciunului. Mai exact, blondina a rămas fără acte, după ce hoții au jefuit-o într-un supermarket. Vedeta este disperată , mai ales că a rămas fără actele de identitate, atât cele personale, cât și cele ale mașinii..

Simona Trașcă, prădată de hoți, în Ajunul Crăciunului

Într-un interviu recent, Simona Trașcă a povestit cum a sesizat că a fost prădată de hoți și că a rămas fără acte. 

”Eu am fost într-un supermarket țineam geanta într-o parte. Geanta e cu baretă lungă și o țineam de umăr. Îmi lipsește buletinul, talonul de la mașină, permisul de conducere, erau niște iconițe, o carte cu rugăciuni. Dacă îmi băgau mâna în celălalt compartiment aveam portofelul cu banii și actele, ei au luat ce au nimerit”, a spus Simona Trașcă, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Blondina a povestit că, după ce a ajuns acasă de la cumpărături, a vrut să își mute actele într-o altă geantă ca să plece la salon. Atunci, vedeta a realizat că îi lipsesc actele. 

”Azi am sesizat că nu le mai am. Am vrut să plec la salon și am vrut să-mi pun actele în altă geantă. Știam clar că am actele acolo, că nu le scot niciodată. Am căutat în toate gențile, am căutat de 100 de ori. Eu mereu le aveam în geantă”, a mai spus Simona Trașcă.

Simona Trașcă, mesaj pentru cei care au jefuit-o

Simona Trașcă speră să își recupereze actele, deoarece are mare nevoie de ele și nu vrea să ajungă în situația în care va trebui să le dea dispărute și să le facă din nou. 

”Să ducă actele și să le lase undeva, că mă vor căuta oamenii să mi le dea, că nu are nimeni ce să facă cu actele mele. Eu ar trebui să alerg acum să-mi fac iar actele și durează foarte, foarte mult. Sunt toate actele de identitate și actele mașinii, trebuie să-mi fac buletin nou, iar acum sunt și sărbătorile”, a mai zis Simona Trașcă.

Simona Trașcă i-a rugat pe hoții care au prădat-o să îi lase actele undeva pentru a putea să le recupereze.  Vedeta este disperată și speră să-și recupereze bunurile pierdute. 

”Cine le-a furat sper să nu le fi aruncat într-un coș de gunoi, să le fi lăsat undeva deoparte că le găsește cineva și să mi le dea. Deci sunt șocată, măcar dacă îmi furau banii și cardurile, cardurile le blocam, iar banii aia era. Măcar nu sufeream atât, după acte sufăr că trebuie să umblu foarte mult. Ce fac eu de sărbători? Stau fără acte? Doamne, ce mi-au făcut! Or fi ei hoți, dar n-au ce să facă cu actele, măcar să mi le lase undeva”, a mai zis ea.

Citește și: Vitalie Cojocari: „L-am descoperit pe Moș Crăciun când eram mare. Acasă, 25 decembrie era o zi ca oricare alta”. Cum arată acum Sărbătorile în casa prezentatorului TV

Cum să ne pregătim sufletul pentru Crăciun. Părintele paroh Florin Ioniță explică : „Cine nu se pregătește, înseamnă că nu prețuiește”/ EXCLUSIV

Kamara, motivul pentru care nu primește pe nimeni în casă, în ziua de Crăciun. De ce a luat artistul această decizie

Mihai Voropchievici, previziuni NUMEROLOGICE pentru 2023: „În anul 7, Universul face în aşa fel încât să ne trimită nişte...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel