Vica Blochina și Simona Trașcă sunt la cuțite. De la ce a pornit scandalul dintre cele două: ”Cred că e frustrată”

Data publicării:
Simona Trașcă și Vica Blochina, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Simona Trașcă și Vica Blochina, sursa instagram/ colaj foto

Între Vica Blochina și Simona Trașcă a luat aploare un adevărat scandal. Cele două vedete și-au aruncat vorbe dure.

Un nou scandal a luat amploare în showbizul românesc. De data aceasta războiul se dă între Vica Blochina și Simona Trașcă. După ce Vica Blochina a mărturisit într-o emisiune TV că Simona Trașcă nu are ce căuta în showbiz, acum blondina îi dă o replică durei. Ea consideră că totul ar fi pornit din cauza unui bărbat, fost iubit de-al său.

”Nu avem, din punctul meu de vere, nimic de împărțit. Dar ea ce are de căutat în showbiz? Eu, din câte știu, când spun Vica Blochina, zic da, a făcut un copil cu Pițurcă, să le trăiască și mai departe ce a făcut?

De ce se consideră ea așa demnă și așa doamnă când, dacă ne aducem aminte de episodul acela din stradă, când a dat-o un fost iubit afară din mașină că îi conducea mașina lui, și a făcut-o fomistă și în toate felurile...Ea se dă mare doamnă, dar nu este pentru că, oricum dacă ar fi o mare doamnă n-ar vorbi despre alte persoane așa fără motive, că eu nu i-am făcut nimic.”, a spus Simona Trașcă la Antena Stars.

 

Simona Trașcă a declarat că ea este de părere că tot ce a spus Vica Blochina despre ea a fost din cauza unui fost iubit de-al ei, care totodată a fost și iubitul Vicăi.

 

”Mă gândesc că lunile astea a fost cu un fost iubit de-al meu și probabil o fi rămas femeia frustrată, nu știu, dar n-are de ce. (...) Să fie sănătoasă, să-și vadă de treaba ei, e loc pentru toată lumea. Nu mă interesează persoana ei”, a mai adăugat Simona Trașcă pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel