Agresorul Simonei Trașcă va ajunge în fața judecătorilor. Cum se apără bărbatul: „Sunt nevinovat”

Data publicării:
Simona Trașcă, sursa instagram
Descriere foto: Simona Trașcă, sursa instagram

Agresorul Simonei Trașcă se pregătește să vină în fața judecătorilor pentru a-și primi sentința. Bărbatul susține că este nevinovat.

Simona Trașcă a trecut prin momente groaznice, după ce bărbatul care o urmărește de patru ani a amenințat-o cu moartea. Deși și-au declarat pace în direct la televizor, vedeta a avut  din nou probleme cu bărbatul care nu-și mai poate lua gândul de la ea și care ar fi susținut că nu suportă ideea să o vadă alături de un alt bărbat. Blondina mărturisea că este îngrozită de această situație și că îi este teamă să mai părăsească locuința.

Acum, bărbatul care a hărțuit-o pe blondină se va prezenta în fața judecătorilor pentru a-și primi sentința, în cadrul procesului intentat de blondină împotriva lui. George a declarat că își regretă faptele, dar cu toate astea consideră că este nevinovat.

„Mă voi prezenta la proces miercuri dimineață, și eu și avocatul meu. Am înțeles că este decizia finală. Există șansa să-mi iau cu suspendare sau decizia amânării pedepsei, ceea ce ar fi cel mai bun pentru mine. (...) Nu mi-am pregătit apărarea decât prin simplul fapt că sunt nevinovat. Mi-am asumat faptul că am greșit, regret faptele și cele întâmplate. Mi-am văzut de treabă, nu am mai deranjat-o pe Simona în tot acest timp. Nu am mai căutat-o de 6 luni. Îi doresc ce-mi dorește și ea mie, tot binele. Nu vreau să avem dușmănie, ar fi frumos să păstrăm o relație ok, de respect”, a declarat George, agresorul Simonei Trașcă, potrivit spynews.ro

 

Simona Trașcă nu vrea să fie prezentă la proces

 

Simona Trașcă a declarat că speră că nu va fi nevoie să fie prezentă la proces, deoarece nu vrea să îl vadă pe bărbatul care a hărțuit-o ani la rând. 

„O să fac ce consider eu că e mai bine pentru mine. Nici nu-mi face plăcere să mai dau ochii cu el. nu m-a mai căutat de când am reușit să obțin primul control judiciar, deci de multe luni de zile. Poate s-a mai liniștit și nu știu cum e mai bine, mă gândesc. Știu că termenul este peste 2 zile. (...) El trebuie să fie prezent în primul rând, nu știu dacă chiar e necesară prezența mea. poate prezența mea îl răscolește. Eu vreau să stea liniștit cum a stat și până acum”, a spus Simona Trașcă, la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel