Vedeta cu care Liviu Vârciu a fost la un pas de căsătorie: „Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta”

Data publicării:

Liviu Vârciu a fost înșelat chiar înainte de nuntă. 

Liviu Vârciu formează acum un cuplu cu Anda Călin, însă viața sa sentimentală a fost plină de neprevăzut, în trecut. A fost însurat cu Adelina Pestrițu, de care s-a îndrăgostit la prima vedere, însă, înainte de acest mariaj, puțină lume își amintește cine este vedeta cu care forma un cuplu. 

Se întâmpla în anii 2000, când Liviu Vârciu se afla în plină ascensiune cu trupa sa. Pe atunci, artistul forma un cuplu cu Jojo, pe numele său real Cătălina Grama. Deși a iubit-o foarte mult, Liviu Vârciu spune că a ajuns să sufere cumplit, mai ales că a aflat că era înșelat, chiar înainte de nuntă. 

Jojo vrea să-și schimbe numele de scenă: ”Îmi doresc în secret de ani de zile să scap”

"Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi trebuia să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soţie. Am făcut şi o prezentare de modă – ginere şi mireasă. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Eram cuplu pe scenă, dar şi în viaţa reală. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit.", a povestit Liviu Vârciu într-un interviu mai vechi, potrivit cancan.ro.

Adelina Pestrițu, drama prin care a trecut, în timpul divorțului cu Liviu Vârciu: „În perioada aceea am descoperit că...”

Liviu Vârciu, despre nunta cu Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de 5 ani, iar întrebarea care stă pe buzele tuturor este când vor face cei doi nunta. Îndrăgitul prezentator TV s-a decis astfel să vorbească și despre acest lucru, mărturisind faptul că marele eveniment se va întâmpla la un moment dat, însă, mai întâi, trebuie să cadă cu partenera sa la un acord.

„Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați…Dar o să cădem de comun acord la un moment dat”, a explicat Liviu Vârciu pentru Antena Stars, potrivit fanatik.

Liviu Vârciu recunoaște faptul că este o persoană dificilă într-o relație

Vedeta a mai mărturisit și faptul că Anda este cea care lasă mai mult de la ea în relația celor doi, pentru că el nu este dispus să facă niciun tip de compromis. De asemenea, acesta recunoaște faptul că certurile sunt și ele la ordinea zilei.

„Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine.

Sunt cătrășit, sunt trecut prin toate situațiile de pe planeta asta și ea e victima. Nu trec și nu fac compromisuri. Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme”, a mai spus Liviu Vârciu.

Jojo, îndrăgostită de Florin Călinescu. Actrița a recunoscut, în direct: "Eram topită"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel