Jojo vrea să-și schimbe numele de scenă: ”Îmi doresc în secret de ani de zile să scap”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălina Grama, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălina Grama, Instagram

Cătălina Grama a dezvăluit motivul pentru care vrea să revină la numele din buletin.

Cătălina Grama, cunoscută de publicul larg sub apelativul ”Jojo” își dorește foarte mult să renunțe la acest nume de scenă. Actrița a debutat cu această denumire în urmă cu mai bine de 25 de ani, iar acum se chinuie din răsputeri ca oamenii să înceapă să o asocieze cu numele său real, din buletin. Soția lui Paul Ipate explică faptul că acel pseudonim era extrem de potrivit acum mulți ani, însă acum nu mai este o ”puștoaică”.

„Eu îmi doresc în secret de ani de zile să scap de ea, dar nu scap și atunci am trăit împreună mult și bine în toți anii ăștia. De ce? Pentru că ne maturizăm, pentru că depășim anumite etape, pentru că cumva acest pseudonim a fost mai degrabă potrivit perioadei mele în care cântam, în care eram puștoaică. Chiar glumeam cu un coleg de-al vostru că-mi spunea mai devreme „doamna Jojo”, dar doamna Jojo e nimic, când o să ajungem la Tanti Jojo, ăla e ultimul nivel. Atunci știi că mai ai puțin de trăit. Vorbesc serios”, a povestit soția lui Paul Ipate pentru EGO.ro.

De ce Jojo nu a devenit din nou mamă: ”Aș fi făcut și vreo 4 copii”. Ce a sfătuit-o mama sa

„E foarte ciudat”

Mai mult, aceasta susține că acest gen de apelativ este mult mai întâlnit la cântărețele internaționale, dar în România nu se potrivește deloc.

„E foarte ciudat. Când ai apelative ca Cher e fain, dar, pe bune, să-ți zică copiii din cartier „tanti Jojo” e ciudat. Mie mi-au zis. Nu glumesc. Prefer să-mi zică „tanti Cătălina”, a continuat Cătălina Grama.

Jojo, alimentul la care nu poate renunța. Ce dietă ține actrița: Noi tot timpul a trebuit să fim în formă

Cătălina Grama are în continuare succes cu noua generație

Soția lui Paul Ipate este cu atât mai convinsă că nu va scăpa de acest nume de scenă, cu cât, recent, pe rețelele de socializare, tinerii au descoperit una dintre melodiile pe care aceasta a lansat-o în anul 2000, extrem de celebră atunci.

„De fiecare dată când cineva postează pe Instagram cuvintele astea, „viața e roz și roz este lumea toată” mă amuz. Eram cu Ipate zilele trecute în mașină și nu mai știu cine a postat. Era îmbrăcat în roz și a postat pe Instagram. Atunci i-am spus lui Paul că eu am scris versurile alea la 19 ani. El mă ignora, îmi zicea să-l las în pace. Încercam să-i explic că fraza „viața e roz și roz este lumea toată” îmi aparține și este și acum pe tot Instagramul. Nu-i venea să creadă. El nu are nicio treabă. Dar uite că a rămas o treabă din joaca aia a mea de copil, că eram copil, a ieșit cumva o chestie iconică, dacă vrei, că a rămas ceva ca un statement (n.r. formulare). Nu a fost hit-ul lumii, hit-ul verii, dar a fost ceva fain cu care generația noastră a crescut și care s-a dus mai departe fără să se dorească asta, către generațiile următoare. Are mai mult de 20 ani”, a mai povestit Cătălina Grama pentru sursa citată.

Poate te interesează și: Cum se menține în formă Cristina Dorobanțu: ”Secretul meu este că...”. Trucul care o ajută să aibă o siluetă impecabilă / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel