Jojo, îndrăgostită de Florin Călinescu. Actrița a recunoscut, în direct: "Eram topită"

Data actualizării: | Data publicării:
Jojo și Florin Călinescu, sursa instagram
Descriere foto: Jojo și Florin Călinescu, sursa instagram

Jojo a făcut dezvăluiri neștiute din adolescența sa. Actrița a recunoscut că a fost îndrăgostită de Florin Călinescu.

Jojo este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc. Frumoasa actriță este extrem de sinceră cu admiratorii ei. La fel s-a întâmplat și astăzi, când Jojo a fost invitată în platoul emisiunii "La Măruță", acolo unde  a dat startul dezvăluirilor fără perdea.

Actrița a recunoscut, în direct că a fost îndrăgostită de Florin Călinescu,  mai exact de vocea lui, pentru că asta l-a atras la el. Conform spuselor lui Jojo, acest lucru s-a întâmplat pe vremea când avea în jur de 12 ani și îi asculta aproape non-stop emisiunile realizate de acesta la radio.

„Feblețe, n-am cum. E taur ca mine. Știi că am fost îndrăgostită de el? Când îi auzeam vocea la radio. Doamne, cât îl ascultam. Florin, nu știu dacă ți-am zis vreodată că îți ascultam emisiunea de la radio. Eram îndrăgostită de vocea lui, eram topită. După ce l-am cunoscut am zis: „wow, uite-l pe Florin Călinescu”. Eram puștoaică, aveam 12 ani, eram singură, normal”, a spus Jojo "La Mărută".

Actrița și-a tatuat o fotografie cu ea și Paul Ipate pe braț!

 

Jojo și Paul Ipate formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi se iubesc tot mai mult pe zi ce trece, iar împreună au cea mai frumoasă familie. Celebra actriță și partenerul ei de viață au împreună un băiețel și o fetiță, care le aduce și mai multă fericire în viața lor.

Jojo a fost întotdeauna o fire romantică și îi place să își surprindă soțul. Recent, Jojo a recurs la un gest cu totul și cu totul neașteptat prin care să îi arate atât partenerului ei de viață, cât și copiilor cât de mult îi iubește. Actrița și-a tatuat pe braț o imagine cu ea și Paul Ipate, alături de 4 palmieri, câte unul pentru fiecare membru al familiei.

„Acum am palmierii desenați pe mine, așa cum mi-am dorit. Sunt patru palmieri, câți membri sunt în familia noastră. Unul pentru Paul, unul pentru Achim, unul pentru Zora și unul pentru mine. Oamenii se exprimă în fel și chip. E o lume imensă afară unde oamenii arată diferit, se îmbracă diferit, au culori diferite de păr și simt diferit. Diferit nu e ceva negativ, dimpotrivă. În felul acesta ne putem completa unii pe ceilalți. Pace în suflete! Bună dimineața! ”, a scris Jojo pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel