Adelina Pestrițu, drama prin care a trecut, în timpul divorțului cu Liviu Vârciu: „În perioada aceea am descoperit că...”

Data actualizării: | Data publicării:

Adelina Pestrițu a trecut printr-o încercare foarte grea, în timpul divorțului cu Liviu Vârciu.

Adelina Pestrițu este mai fericită ca niciodată, pentru că se bucură de o familie perfectă. Vedeta s-a căsătorit cu Virgil Șteblea și au împreună și o fetița, Zenaida, pe care cei doi și-au dorit-o foarte mult. Însă, înainte ca frumoasa vedetă să își găsească sufletul pereche, aceasta a fost căsătorită cu îndrăgitul prezentator de televiziune Liviu Vârciu. Cei doi s-au iubit extrem de mult, iar divorțul a lăsat o urmă de suferință în sufletele amândurora. 

Totuși, acea perioadă a fost cu atât mai grea pentru Adelina Pestrițu, care în timpul procesului de divorț, a aflat faptul că este însărcinată cu cel de care urma să se despartă definitiv. Medicii nu i-au dat nicio șansă acesteia, pentru că sarcina era una toxică. Vedeta a trecut așadar printr-un adevărat coșmar atunci, când au încercat-o diferite stări.

„În perioada divorţului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată şi pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă. (…) O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în braţe. Probabil că m-am şi gândit foarte mult la asta şi m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina.”, a explicat Adelina Pestrițu, în urmă cu ceva timp potrivit impact.ro

Adelina Pestrițu, despre viața de mamă: Aș fi montat niște drone, care să-mi arate tot în timp real

Adelina Pestrițu, despre căsnicia cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu este extrem de împlinită pe plan sentimental de 5 ani, adică de când formează o relația cu actualul ei soț. Cei doi se înțeleg de minune, iar rodul iubirii lor este reprezentat de fetița lor, care le-a consolidat și mai mult relația. Chiar dacă spune că nu are o relație perfectă, Adelina Pestrițu, împreună cu partenerul ei, știu cum să ocolească toate obstacolele.

"N-am întâlnit o relație perfectă și nici nu cred că există. Sunt și momente în care avem păreri în contradictoriu, dar nu facem o tragedie din asta. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune. Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec! Practic, ne este invadată intimitatea și în momentele în care vrem să fim doar noi. Divergențe se pot naște și de la o omletă prea rumenită dacă e Mercur retrograd (râde). Important este că știm să le depășim.

Adelina Pestrițu, adevărul despre OPERAȚIILE estetice: Invazive, non-invazive și tot ce o să se mai inventeze de acum înainte

Lui nu-i place să pozeze, să posteze prea mult sau să fie expus asemeni unei persoane publice. Mai face din când în când de dragul meu, altfel nu l-ați vedea la față. (râde) Abia îl prind la poze și multe dintre ele sunt instantanee. Îmi respectă munca pentru că vede cât de mult îmi place, cât de mult mă implic și îmi doresc ca totul să iasă wow. Mă ajută de câte ori am nevoie, dar, spre binele căsniciei noastre, am ales să colaborez cu oameni care să mă ajute la pozat/filmat, pentru că eram un adevărat stres pentru cuplu.", spunea vedeta, potrivit viva.

Adelina Pestrițu, reacție ACIDĂ la adresa celor care o judecă: „Ce nu înțelege gura lumii, înainte să vorbească”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel