Valentin Teodosiu, vocea Pro TV, și-a urmărit nevasta pe ascuns. Motivul pentru care a acuzat-o de infidelitate: „Nu arăta fățiș ca ar fi amenințat”

Sursă foto: Youtube/ TVR
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ TVR

Valentin Teodosiu a fost pus în fața unei adevărate provocări. Cum a gestionat acesta suspectarea Luminiței de infidelitate.

De aproape 30 de ani, „vocea” PRO TV-ului, Valentin Teodosiu formează un cuplu fericit cu partenera sa,  Luminița Erga, care este actriță. Aceștia nu au fost lipsiți de momente dificile, ca în orice relație. Luminița Erga a povestit cu ocazia unui alt interviu cum devenise foarte gelos Valentin Teodosiu. Bărbatul începuse să-și pună întrebări deoarece partenera se vedea foarte des cu un fost coleg din facultate cu care se înțelegea foarte bine. Cu toate acestea, femeia a demonstrat că i-a fost loială, dar până în acel punct a fost o adevărată aventură.

Credea că e înșelat

Tot acest episod al geloziei a avut loc la începutul relației lor, când Luminița se vedea cu colegul de breaslă, actorul Cristian Nicolae, iar tânărul Valentin nu înțelegea de ce se întâlneau atât de des. Cu toate acestea, „vocea” PRO TV-ului nu s-a arătat pe față deranjat de întreaga situație, ci a apelat la metode „subversive” pentru a-și urmări partenera. În timp, totuși, ea a înțeles tensiunea lui Valentin Teodosiu, spunând chiar că multe iubite ale colegului său l-au părăsit pe actor pentru că nu le înțelegea prietenia.

„La începutul relației noastre, Valentin a fost gelos pentru ca am un prieten foarte bun (fost coleg de facultate, director administrativ al Teatrului Nottara și actor), pe nume Cristian Nicolae, pe care îl cunosc de 20 de ani. Pur și simplu nu înțelegea de ce trebuie să îl vizitez sau de ce trebuie să ies cu el în oraș.”, a spus actrița, pentru Cancan.

Vezi și: Nae Caranfil, maraton de producții emblematice, la „Noaptea Albă a Filmului Românesc”

Vezi și: Mihai Bendeac, legătură specială cu George Mihăiță: „Știați că Mihai Bendeac îmi spune tată?”

Vezi și: Gigi Becali critică ultima dorință a maestrului Ion Dichiseanu: "Nu se face aşa ceva. Să-l ierte Dumnezeu”

Cum a reacționat în fața geloziei

Cu toate acestea, Valentin Teodosiu nu a avut reacții agresive sau îndoielnice ca moralitate în fața provocării venite. Cu atât mai mult, actrița precizează că nu multă lume i-a acceptat relația de prietenie cu colegul său.

„Nu arăta fățiș ca ar fi amenințat de situație, dar, după un timp, l-am surprins că mă urmarea și apărea în fața noastră, în momente neașteptate. Eu cred în prietenia dezinteresată dintre un bărbat și o femeie.

El credea ca îl înșel și, cu timpul, mi-a mărturisit că era foarte îngrijorat… Mulți ma vor contrazice și vor spune că nu poate fi vorba despre o prietenie între un bărbat și o femeie fără implicații sexuale, dar așa ceva chiar există. Cristian nu este căsătorit, dar a avut și el iubite care, la fel, nu ne-au înțeles prietenia și l-au părăsit”, declara Luminița Erga, în urmă cu ceva timp, potrivit sursei precizate.

Vezi și: Maestrul Ion Dichiseanu, înmormântat în onoruri militare. Gestul sfâșietor al fostei sale soții. Simona Florescu, un ultim dar pentru marele actor

Vezi și: Actorul Ion Dichiseanu va fi înmormântat sâmbătă, la Cimitirul Belu

Vezi și: Valentin Teodosiu: ”Vladimir Găitan şi-a dorit să joace până în ultima secundă”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 09 aug 2023, 18:02 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience