Mihai Bendeac, legătură specială cu George Mihăiță: „Știați că Mihai Bendeac îmi spune tată?”

Data publicării:
Mihai Bendeac și George Mihăiță, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac și George Mihăiță, foto Instagram

George Mihăiță a vorbit despre legătura specială pe care o are cu Mihai Bendeac. 

George Mihăiță, în vârstă de 73 de ani, conduce Teatrul de Comedie din București, de peste 20 de ani. Actorul a fost mentor pentru mulți actori din generația tânără. Printre aceștia, se numără și Mihai Bendeac. Actorul este jurat în emisiunea iUmor, de la Antena 1, însă cea mai mare parte a timpului o petrece în teatru, pe scena din București sau prin turnee. 

La Teatrul de Comedie mai pot fi văzuți și alți actori celebri ai momentului, printre care și Tudor Chirilă, Ștefan Bănică Jr, Valentin Teodosiu, Marius Florea Vizante, Anghel Damian, Delia Nartea sau Emilia Popescu. 

Într-un interviu pentru Playtech, George Mihăiță a vorbit despre activitatea sa din Teatrul de Comedie, dar și despre legătura pe care o are cu Mihai Bendeac. Cei doi sunte extrem de apropiați, iar mai tânărul actor a ajuns să-l numească „Tată” pe George Mihăiță. 


„Am încercat să creez o familie și să-i înțeleg pe toți. Am zis că dacă cândva am primit atenție, de ce să nu fac același lucru, la rândul meu? Încerc să fiu prietenul tuturor, să-mi înțeleg colegii. Știați că Mihai Bendeac îmi spune tată ? Iar eu îi răspund de fiecare dată cu apelativul „fiul meu” ? Anul trecut, spre exemplu, Mihai Bendeac a jucat în aproape jumătate din spectacolele puse în scenă la noi, la . Am vorbit cu el, m-a înțeles și mi-a spus doar atât: Și teatru m-a ajutat când a fost nevoie, acum e rândul meu să fac același lucru!', a povestit actorul, în exclusivitate pentru playtech.ro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

 

Bani din cer, una dintre cele mai populare piese jucate de Mihai Bendeac, a ajuns să fie jucată și in Teatru TV. În urmă cu mai mulți ani, Mihai Bendeac lăuda talentul lui George Mihăiță.


“Cred ca, uneori, oamenii de televiziune au datoria de a da examene in fata telespectatorilor. Dupa sapte ani de tv, ma prezint in fata dumneavoastra, miercuri seara, cu Bani din Cer. Fiind in regia perfecta a lui Horatiu Malaele si avandu-l ca partener pe George Mihaita, s-ar spune ca e o dovada de curaj. Acum nu pot avea scuze. Rezist sau nu rezist pe scena in asemenea context? Nu de alta, dar statutul de jurat Romania Danseaza, pe probleme de prezenta scenica, ma cam obliga sa si demonstrez ca eu insumi sunt in masura sa vorbesc despre asta. Si daca, acasa, in fata televizorului, aceasta farsa politista geniala va avea macar jumatate din reactia pe care publicul a avut-o in sala, la inregistrare, cred ca pot trece examenul” a spus Mihai Bendeac, în 2013, potrivit Antena 1. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel