Vacanțe ieftine pe litoralul românesc. Doar 27 de lei de persoană/noapte. Vezi oferta: "Nu ne vom mai întâlni cu preţurile astea"

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Mikhail Nilov)
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Mikhail Nilov)

Raluca Hatmanu, consultant în turism, a vorbit despre ofertele de vacanță de anul acesta de pe litoralul românesc. Se anunță prețuri foarte mici.

"Un preţ senzaţional!"

 

"Săptămâna asta, se desfăşoară Târgul de Turism Online pentru vacanţe pe litoralul românesc şi putem găsi discount-uri de până la 60%. Pot să dau şi câteva exemple. De pildă, pentru cei care vor cumpăra, în intervalul acesta, pe durata târgului - de miercuri până duminică, un pachet - un sejur de 5 nopţi, în luna iunie, la un hotel de 2 stele, în Olimp - cel mai mic preţ este de 54 de lei pe noapte. Împărţiţi la 2, pentru că vorbim de o cameră dublă - 27 de lei de persoană/noapte. Un preţ senzaţional! Nu o să ne mai întâlnim cu preţurile astea. De-asta, este foarte important, dacă vrem să mergem în vacanţă în ţară, să ne rezervăm din timp vacanţa, pentru că ne aşteptăm ca în vară preţurile să fie ridicate", a spus Raluca Hatmanu, consultant în turism, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1.

Oferte All Inclusive

 

"Le găsim şi pe celelalte (n.r. oferte), pe care le luăm un pic mai ieftin. Ca să dau un exemplu de pachet All Inclusive, un sejur de 5 nopţi, la noi, la un hotel de 3 stele, tot în luna iunie, costă undeva la 1700 de lei cameră dublă. Mai sunt şi alte beneficii pe perioada târgului. De pildă, copiii până în 10 ani au gratuitate la cazarea All Inclusiv. Contează foarte mult, mai ales că, la noi în ţară, pe litoral, în multe staţiuni, merg familii cu copii", a mai spus consultantul în turism.

"Mamaia va fi numărul 1"

 

"Se merge, în continuare, mult în Mamaia, dar este şi o explicaţie logică. Mamaia are o capacitate de cazare mai mare faţă de restul staţiunilor. Sunt hoteluri pentru toate buzunarele, toate dorinele. A crescut şi foarte mult, investiţii se fac în continuare. Mamaia va fi numărul 1 în continuare, nu va fi detronată. Eforie Nord este căutată în special de familii cu copii, dar s-a dezvoltat foarte mult staţiunea Venus. Olimp, la fel. Au apărut resorturi noi, hoteluri noi, au fost preluate unităţi de cazare vechi, comuniste şi s-au făcut investiţii. Arată mult mai bine acum", a spus Raluca Hatmanu.

Vezi și: Oana Roman, în costum de baie după ce a slăbit 20 de kilograme: Eu țin postul intermitent cu 16 ore /FOTO

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Calatorii


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel