Cinci lucruri pe care nu ar trebui să le faci NICIODATĂ în avion. Un însoțitor de zbor dezvăluie regulile „nescrise”

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash
Descriere foto: Foto Unsplash

Un însoțitor de zbor a dezvăluit cele cinci lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată în avion  . Tommy Cimato, din SUA, își documentează activitatea pe TikTok. Multe dintre videoclipurile sale dezvăluie latura necunoscută a zborului și sunt extrem de populare.

Călătorii au fost șocați după ce un însoțitor de bord a dezvăluit cinci lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată în avion. 

Tommy Cimato, din Arizona, SUA, a distribuit un videoclip TikTok care a adunat între timp peste 653.000 de aprecieri și o serie de comentarii. 

El a spus că pasagerii nu ar trebui să poarte niciodată pantaloni scurți, să își sprijine capul de fereastră și că ar trebui să bea cel puțin 470 ml de apă la fiecare zbor.


Mai mult, Tommy i-a sfătuit pe pasageri să nu atingă butonul de tragere a apei de la toaletă sau maneta pentru că este incredibil de neigienic. 

'Este destul de scârbos, așa că atunci când trageți apa, folosiți un șervețel sau o batistă care se află în toaletă', a spus el. 

El le-a reamintit apoi călătorilor să bea apă atunci când călătoresc, în special în timpul zborurilor pe distanțe lungi.  

'Rămâneți hidratați. Vreți să consumați aproximativ 470 ml pentru fiecare zbor pe care îl faceți', a sfătuit Tommy. 

În timp ce scaunul de la fereastră este un loc popular ales de majoritatea pasagerilor, Tommy a spus să nu "dormiți niciodată și să nu vă sprijiniți pe fereastră". 

'Nu știi câte persoane sau copii și-au șters mâinile sau alte lucruri pe fereastră', a spus el.


În mod surprinzător, el i-a sfătuit și pe ceilalți să nu poarte niciodată pantaloni scurți în avion, deoarece, la fel ca și fereastra, 'nu știi cât de curat' este.  

Tommy a spus: 'Dacă ai pantaloni lungi, vei avea mai puțini germeni'. 

De asemenea, pasagerii nu ar trebui să se teamă niciodată să anunțe un însoțitor de bord dacă se simt rău, deoarece Tommy a spus că aceștia "sunt acolo pentru a ajuta". 

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists


Deși videoclipul a atras atenția a mii de oameni, mulți călători nu au fost deloc impresionați de secretele companiei aeriene, iar mai mulți urmăritori au fost indignați că o companie aeriană permite ca suprafețele să fie atât de murdare, potrivit Dailymail.

'În concluzie, tot avionul e plin de praf', a scris o persoană, iar alta a adăugat: 'Asta dovedește că voi nu faceți curățenie în interiorul avionului'.

'Deci, practic, spuneți că nu curățați/dezinfectați avionul după fiecare zbor. Am înțeles', a adăugat o a treia persoană. 

Însă, în comentarii, Tommy a clarificat situația și a scris: 'Echipajul de la sol face toată curățenia în avion, se străduiesc să îl păstreze curat, dar asta este doar pentru orice eventualitate, în cazul în care se pierde!'.

Alți fani și-au exprimat aprecierea pentru informația lui Tommy după ce au primit reacții negative. 

'Ca viitor însoțitor de bord, îți mulțumesc foarte mult', a scris o persoană.

 

Ce nu trebuie să faci niciodată în avion

1. Nu mergeți desculț 

2. Nu vă ridicați în timpul turbulențelor 

3. Nu ignorați demonstrațiile de siguranță

4. Nu pocniți din degete la echipaj 

5. Nu vă ridicați imediat ce aterizați

6. Nu atingeți butonul de tragere a apei la toalete 

7. Nu purtați niciodată pantaloni scurți 

8. Nu vă sprijiniți capul de fereastră  


Trei lucruri esențiale pe care să le ai cu tine atunci când mergi cu avionul


O stewardesă australiană a împărtășit anterior cele trei lucruri esențiale pe care le împachetează întotdeauna cu ea în timpul unei călătorii, inclusiv o husă pentru pașaport, pungi transparente și o selecție de ținute în bagajul de mână.

Rosalie Shaw, care locuiește în Sydney, are un canal YouTube unde dezvăluie unele dintre cele mai bune sfaturi și trucuri pe care le-a învățat de când s-a alăturat industriei aviatice, în noiembrie 2013. 

Descriind munca pe care o face la  ca fiind "jobul ei de vis", blonda dezvăluie totul, de la cele mai mari neplăceri ale sale până la cum arată o zi din viața ei.

Într-un videoclip, Rosalie a subliniat importanța de a vă pune pașaportul în propria servietă separată pentru a evita ca acesta să se înmoaie sau să se deterioreze.


"Păstrați întotdeauna pașaportul într-o husă și apoi puneți-o într-o pungă cu fermoar sau într-o pungă transparentă", a explicat ea.

'Știu că pare mult, dar un pașaport deteriorat vă va ruina literalmente vacanța.

'Husele protejează paginile să nu fie îndoite, iar punga îl va proteja de orice vărsare accidentală de la o sticlă de apă, de ploaie sau, în cazul meu, de o plimbare cu barca foarte accidentată'.

Când vine vorba de împachetarea articolelor sale de toaletă, acestea sunt întotdeauna într-o pungă transparentă pentru a trece de securitatea aeroportului. Dar ea folosește aceste pungi transparente și pentru a împacheta alte lucruri esențiale, astfel încât să poată vedea rapid ce se află în fiecare, fără să răscolească. 

'Este mult mai ușor să găsești ceea ce ai nevoie pentru că poți vedea literalmente ce se află în ele', a spus ea.

 

@rosalieedith Should I share more of my travel tips? ✈️ I’ve been a flight attendant for 9 years, so I’ve learned plenty along the way! ROSALIE10 for $ off the clear bags from @styleherluxe_ ????????#travel #packingtips #travelideas #howtopackasuitcase #travellight #travelhacks #travelproducts #musthaves #travelorganization #packinghacks #travelprep ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

În cele din urmă, chiar dacă ia un bagaj de cală, Rosalie își pune cele mai "scumpe" ținute în bagajul de mână, astfel încât să nu rămână blocată dacă îi lipsește geanta. 

'Dacă ești ca mine, uneori trebuie să iei mai multe lucruri și, dacă trebuie să-ți înregistrezi bagajul, asigură-te că ai la tine în bagajul de mână două sau trei dintre hainele tale preferate sau cele mai scumpe', a spus ea.

'Dacă îți lipsește geanta, nu te vei mai chinui să găsești ținute. Eu am întotdeauna rochia mea preferată din in și apoi o altă ținută, un cardigan, o pereche de lenjerie de schimb și apoi poate un bikini, în funcție de locul unde merg, și o pereche de pantofi.

 O dată mi-a dispărut geanta, dar cel puțin aveam la mine câteva ținute de rezervă, așa că nu am fost la fel de stresată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Calatorii


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel