Oana Roman, în costum de baie după ce a slăbit 20 de kilograme: Eu țin postul intermitent cu 16 ore /FOTO

Data publicării:

Oana Roman s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. Cum arată vedeta în costum de baie după ce a slăbit 20 de kilograme?

Oana Roman a plecat în Egipt alături de fiica ei și Marius Elisei. Cei trei s-au relaxat într-un resort de lux și s-au bucurat de soare și peisaje de vis. Vcanța lor a ajuns la final, iar vedeta a postat pe pagina de Instagram mai multe imagini în care apare în costume de baie. 


Oana Roman a reușit să slăbească mult în ultima perioadă și este mândră de felul cum arată. Vedeta le-a dezvăluit fanilor și care sunt prețurile pentru o vacanță în Egipt, deoarece a primit multe întrebări legate de resortul unde au fost cazați. 


''Pornește de la 450 de euro de persoană 7 zile all inclusive. Poate ajunge și la peste 1000 euro de persoană în funcție de resort, tipul de cameră etc. Au ponton și oameni specializați cu care poți face snorkeling. Costă cam 450 euro sau 500 euro de persoană în funcție de tipul de cameră și vârsta copilului'', a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

 

 

Oana Roman, secretul unui corp de invidiat. Vedeta a slăbit 20 de kilograme

 

Oana Roman s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, iar acum este foarte mândră de felul cum arată. Vedeta spune că respectă cu strictețe programul pe care și l-a creat în ultimii ani, iar asta o ajută să se mențină. 


„Eu țin postul intermitent cu 16 ore. Sunt zile în care ajung și la 20 fără să îmi dau seama. În cele 8 sau 6 ore în care poți să mănânci, ai voie să mănânci orice, dar nu oricât. Eu în aceste 16 ore beau cafea, apă și ceai, un ceai care mă ajută să nu-mi fie foame și să am energie și mi se potrivește foarte bine. Fac cure de 3 luni cu acest ceai și apoi pauză. Cam asta e”, a mai spus vedeta.a spus Oana Roman în podcast-ul„Fără filtre”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel