Un nou scandal în lumea muzicii populare. Protagoniști: Grigore Leșe și Constantin Enceanu. ”Sunt artist, nu ciubucar”

Data publicării:
Grigore Leșe, captură video Kanal D/ Constantin Enceanu, foto Facebook
Descriere foto: Grigore Leșe, captură video Kanal D/ Constantin Enceanu, foto Facebook

Grigore Leșe și Contantin Enceanu conturează un nou scandal în lumea muzicii populare. 

Nu este pentru prima dată când cei doi artiști sunt protagoniștii unui scandal. În urmă cu cinci ani, cei doi au ajuns să nu își mai vorbească, după ce au făcut parte din juriul unei emisiuni. 


De data aceasta, motivul scandalului ar fi o declarație făcută de Grigore Leșe, care pare că l-a deranjat teribil pe Constantin Enceanu. Artistul a spus despre cei care cântă la nunți că nu sunt artiști, ci ciubucari, iar el nu se pretează să facă acest lucru. 

”Sunt artist, nu ciubucar, să cânt la nunți.

Am fost invitat, dar nu merg. Talentul nu e de ajuns, mulți confundă Conservatorul cu Academia de muzică, cu Școala populară de artă, unde se poate duce mai oricine plătește”, a spus Grigore Leșe, potrivit spynews.ro.

Grigore Leșe, lecție de patriotism: "Nu sunt o vedetă. Nu sunt la modă”

Grigore Leșe se retrage la o mănăstire, după ce a suferit un atac cerebral: „Viața mea a fost un amestec de provocare, de vrajă, de ispită”

 

Reacția lui Constantin Enceanu


Constantin Enceanu s-a arătat extrem de deranjat de declarația colegului său, despre care spune că nu ar cânta la nunți din cauza repertoriului său, care nu s-ar preta pentru petreceri. 

”Grigore Leșe știe ce înseamnă cuvântul ciubucar, a căutat în DEX? Nu cunoaște noțiunea cuvântului, să citească sensul cuvântului, mai și zice că are atâtea școli și facultăți. Cine îl ia pe el la nunți? Are una la 10 ani.
Nu o să-l cheme nimeni la nunți pentru că muzica lui nu se pretează pentru nunți. Prin urmare, dacă n-a fost la nunți, nici nu are de unde să știe cum e. E ușor de zis din gură, că mergi și petreci, bei. Cânt cam 2-3 ore, de curg apele de pe mine! În plus, trebuie să ai grijă să ai mereu vocea la parametri foarte înalți, pentru că ești artist, nu te poți prezenta oricum ”, a declarat Constantin Enceanu, pentru  Ego.ro.

Constantin Enceanu a făcut un profit uriaș din afacerea sa: ”Cazarea pentru o noapte este...”

 

Constantin Enceanu, hărțuit pe litoralul românesc. Ce a pățit artistul: ”Mi s-a părut penibil. Oameni în toată firea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel