Constantin Enceanu a făcut un profit uriaș din afacerea sa: ”Cazarea pentru o noapte este...”

Data publicării:
Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook

Constantin Enceanu a dat lovitura cu afacerea sa din industria Horeca.

Constantin Enceanu este un interpret de muzică populară extrem de cunoscut de la noi din țară. Pe lângă cântat însă, artistul a demonstrat faptul că are abilități uimitoare și în lumea antreprenoriatului, deoarece a dat lovitura cu afacerea sa din Filiași. Deschis deja de trei ani, restaurantul solistului a reușit să aibă în 2021 o  cifră de afaceri de aproape 3 milioane de lei, dintre care peste 520.000 de lei profit, potrivit Fanatik. Până să ajungă la aceste sume fabuloase, cântărețul și-a investit aproape toți banii câștigați din muzică în această afacere, unde o noapte de cazare ajunge acum la 300 de lei. Complexul din Filiași este atât restaurant, cât și pensiune și dispune și de săli de evenimente.

”Este un loc destinat pentru a petrece timpul liber, dar și pentru organizarea unor evenimente. Este deschis până la 12 noaptea în timpul săptămânii, iar în weekend până la 2 noaptea. Se poate servi și meniul zilei în restaurant, care ajunge acum la 22 de lei. Cazarea pentru o noapte este 300 de lei.”, a declarat Constantin Enceanu pentru sursa citatăa nterior.

Constantin Enceanu, hărțuit pe litoralul românesc. Ce a pățit artistul: ”Mi s-a părut penibil. Oameni în toată firea”

Câți bani a câștigat Constantin Enceanu din muzică

Artistul a adunat sume de bani destul de mari până acum, din toate proiectele muzicale în care a fost implicat. Acesta mărturisește că erau vremuri când avea și patru cântări pe noapte, înainte de pandemie, iar fiecare leu câștigat era foarte atent cheltuit încă de pe atunci.

„Se muncea foarte mult, dar se câștiga bine. Aveam, în weekend, mai multe nunți în aceeași noapte. Aveam și câte trei nunți pe seară, s-a întâmplat într-o sâmbătă să cânt opt ore la patru nunți, în 4 județe: la Strehaia, în Mehedinți, în Gorj, în Dolj, iar dimineața la 6.00 cântam în Olt. Dar merita.

Nu erau așa de mulți bani la vremea respectivă, nu era cu dedicații, dar munceam mult și câștigam așa. Ca să ai succes ca artist trebuie disciplină ca la sportivi, iar eu am muncit foarte mult (…) Trebuie să recunosc, am strâns bani, mai ales că am muncit pentru fiecare leu”, mai povestea artistul.

Constantin Enceanu l-a sunat pe Petrică Mâțu Stoian: ”Nu mi-a răspuns nimeni”. Artistul nu și-a revenit după moartea bunului său prieten

”Eu dorm cu fiscul în pat”

Mai mult, chiar dacă foarte mulți oameni susțin faptul că artiștii nu plătesc impozite la stat, Constantin Enceanu spune că a avut parte de foarte multe controale de-a lungul timpului, dar taxele au fost întotdeauna achitate la zi. Ba chiar acesta susține că, într-o perioadă, ar fi plătit mai mult decât era necesar.

”Când aud că zic unii că noi nu am plătit impozite… Păi, tată, eu dorm cu fiscul în pat, nevasta mea e la fisc. Înțelegi? Eu dorm cu fiscul în pat (…) Păi în 2012, eu și cu Petre eram plătitori de TVA pe persoane fizice!

Până la urmă, ne-au învățat unii să ne facem un SRL, până atunci noi plăteam ca proștii. A venit control de la centru aici, la noi, în Dolj, să ne verifice pe mine și pe Mîțu. Le-a și zis unul că noi suntem plătitori de TVA, când au auzit aia, ne-au lăsat în pace, își făceau cruce”, povestea Constantin Enceanu.

Cui revine moștenirea lăsată de Petrică Mâțu Stoian. Artistul avea o avere de aproximativ 250.000 de euro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel