Cu ce dorință neîndeplinită a murit Stephan Pelger: ''Visul copilăriei mele era...”

Sursa foto: Stephan Pelger, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Stephan Pelger, instagram

Stephan Pelger s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere. 

Moartea lu Stephan Pelger a șocat întreg showbiz-ul românesc. Celebrul designer a fost găsit fără suflare în atelierul său. Acesta a recunoscut în nenumărate rânduri că se confruntă cu depresia și, potrivit spuselor Adinei Buzatu, Stephan ajunsese să ia chiar 40 de pastile de tipul somniferelor și antidepresivelor. 

Cu ce dorință neîndeplinită a murit Stephan Pelger

De-a lungul timpului, Stephan Pelger a trecut prin multe momente grele, care l-ar fi adus în depresie. Nici viața sentimentală a designerului nu era una roz. Stephan Pelger a recunoscut că are o altă orientare sexuală și că a avut o singură relație serioasă, la vârsta de 18 ani. Din nefericire, iubitul designerului s-a stins din viață, în urma unui accident rutier. De atunci, Stephan nu a reușit să mai găsească pe cineva care să-i fie alături și să-i ofere dragostea de care avea nevoie.

În urmă cu ceva timp, Stephan Pelger a mărturisit că visul său din copilărie a fost să aibă un adăpost pentru animale.

''Visul copilăriei mele era să am un adapost pentru căței, pentru animale în general. Sunt singur în casa aia, dar în același timp nu-s singur pentru că casa mea mereu a fost o casă deschisă, cred că în fiecare zi vine cineva, chiar dacă este pentru 5 minute, la o cafea. Asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar observ odată cu trecerea timpului că este foarte greu să conviețuiești cu cineva care nu este este la nivelul dorințelor tale.

La nivelul meu, cred că puțină lume ar ajunge. Interese comune, discuții, statutul social nu este important pentru mine, educația contează, umorul, să pot să fiu eu. Persoanele pe care le-am întâlnit până acum nu au fost compatibile, nu mai vreau să fac niciun compromis, prefer să stau cu cățeii.'', declara Stephan Pelger, în podcastul În Oglindă, în anul 2022.

Colegii de breaslă ai designerului sunt devastați de durere

Prietenii și apropiații lui Stephan Pelger sunt în continuare în stare de șoc. Bunul său prieten, Ovidiu Buta, este devastat de durere. Acesta a povestit care a fost ultima conversație cu Stephan, dar și ce planuri de viitor avea. 

“Încă mi-e greu să procesez această știre! Chiar nu mă așteptam să se întâmple acest lucru. Cu Stephi (nr. Stephan Pelger) am fost prieteni de ani de zile. Din păcate, după, odată cu pandemia, s-a cam retras. Deci, mi-e greu să spun ce era în sufletul lui. Sper să fie mai fericit acolo unde este acum. Ultima oară am vorbit cu el acum o săptămână, m-a sunat că avea planuri mari, voia să-și refacă showroom-ul, voia să facă un mic târg, să zic, de tineri designeri, mi-a zis că are un investitor nou, că vrea să-și pună din nou business-ul pe roate… Deci, cu atât mai mult mi se pare șocantă această veste. Despre problemele lui de sănătate știam doar din ce declara pentru presă. Pentru că, altfel, poveștile noastre de zi cu zi erau altele. Legate de haine, de căței, de prieteni”, a mărturisit Ovidiu Buta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Citește și: Psihologul Radu Leca, despre motivul din spatele morții lui Stephan Pelger: Propun să realizăm o campanie de prevenție - Depresia UcideGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 iun 2023, 09:45 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience