De ce a dispărut Oana Lis din viața publică: „Mă săturasem să mă prostesc pe la emisiuni”. Nu concepe viața fără Viorel

Data publicării:
Oana Lis, captură video Youtube, La Măruță
Descriere foto: Oana Lis, captură video Youtube, La Măruță

Oana Lis a dezvăluit ce va face după ce soțul ei se va stinge din viață, dar și-a argumentat și decizia de a părăsi viața publică.

Oana Lis era, până acum, prezentă la toate emisiunile de divertisment, unde adesea ținea publicul la curent cu starea de sănătate pe care o are fostul edil, care nu era una deloc bună, acum ceva timp. Cu toate acestea, la un moment dat, aceasta a dispărut brusc din luminile reflectoarelor, neargumântându-și niciodată decizia. În cadrul unui interviu, Oana Lis a decis să vorbească despre această decizie, dar a dezvăluit și ce are de gând să facă, în momentul în care Viorel Lis nu va mai fi pe această lume.

„De aceea eu sunt acum cu Viorel. Îl iubesc, îl respect pentru tot ceea ce a făcut pentru mine. Pentru faptul că, atunci când m-a cunoscut, deşi avea şi alte opţiuni, iar eu îi făceam tot felul de faze, el a trecut mai departe şi m-a ajutat să mă ridic. Viorel m-a salvat! (...) Mi-ar fi foarte greu fără Viorel, cred că m-aş muta în străinătate. Aici, în Bucureşti, toate străzile îmi aduc aminte de el, am foarte multe amintiri. Sunt peste 23 de ani de relaţie, de timp petrecut împreună, de umblat prin Bucureştiul ăsta. Cred că m-aş muta din ţară.”, a declarat Oana Lis, potrivit Fanatik.

Citește și: Cum se simte Oana Lis, după ce a fost operată de cancer: „Preocuparea mea majoră rămâne soțul meu”

De ce s-a retras din spațiul public

Oana Lis spune că era, într-adevăr, adepta aparițiilor publice, tocmai acesta fiind și motivul pentru care își făcea apariția atât de des în spațiul public. Cu toate acestea, vedeta are și o explicație pentru dispariția ei bruscă. Aceasta spune că nu mai vrea să fie asociată cu acel personaj care vine doar să se plângă și pe seama căreia se fac diferite glume, ci vrea să fie asociată cu domeniul în care acum activează, psihologia.

„Atunci când facem ceva, noi toţi avem o explicaţie raţională, dar şi una emoţională, pe care uneori o conştientizăm, uneori nu. Explicaţia mea raţională a fost că mă prinsese să merg la emisiuni, îmi plăcea, dar nu mai puteam să merg ca şi personaj. Mă săturasem să mă prostesc pe la emisiuni, dar televiziunea a fost ca un drog. Îmi plăceau apariţiile, faptul că mă întâlneam cu diverse persoane. Şi atunci m-am întrebat cine apare cel mai des la televizor şi anume, politicieni, astrologi, nutriţionişti, nimic nu-mi plăcea. Şi asa mi-a venit ideea să mă fac psiholog şi să mă invite lumea pe la emisiuni în calitate de psiholog.”, a mai spus ea. 

VEZI și: Cum a început povestea de dragoste dintre Oana și Viorel Lis: ’’El era în divorț și tot mă invita. Eu credeam că îi e milă că sunt orfană’’

„La mine este prioritar să am grijă de Viorel”

Totuși, vizibilitatea din televiziune a ajut-o pe Oana Lis să fie cunoscută drept psiholog și să aibă de la o zi, la alta, un număr cât mai mare de clienți.

„Asta era explicaţia mea raţională. Explicaţia emoţională am înţeles-o ulterior. De fapt îmi doream să îmi înţeleg stările, să mă vindec. Apoi ușor, uşor, au venit oameni spre mine, s-au îmbunătăţit relaţiile cu cei din jur, au venit şi alţi oameni care au vrut să lucreze cu mine. Având în vedere că la mine este prioritar să am grijă de Viorel, nu am timp să fac lucrul ăsta, dar cine vrea cu adevărat, reuşeşte să mă găsească pe reţelele sociale şi să discutăm, iar dacă nu pot eu, îi recomand pe cineva.”, a mai spus Oana Lis, pentru sursa citată.

VEZI și: Oana Lis, copilărie de coșmar. A fost abuzată sexual de tatăl său, la 11 ani: "Îl ascultam, îmi era foarte frică de el. Mi-a spus că e ceva normal”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel