Cum a început povestea de dragoste dintre Oana și Viorel Lis: ’’El era în divorț și tot mă invita. Eu credeam că îi e milă că sunt orfană’’

Data publicării:

Oana Lis și-a deschis sufletul și a oferit mai multe detalii publicului referitoare atât la căsnicia pe care o are Viorel Lis, cât și despre momentele dificile cu care s-a confruntat de-a lungul vieții.

 

 

Oana Lis împreună cu fostul primar al Capitalei Viorel Lis formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc care de-a lungul timpului a condus la nașterea a numeroase controverse și critici, însă cu toate acestea cei doi au continuat să trăiască povestea lor de dragoste, cei doi fiind căsătoriți de 12 ani.

Oana Lis a avut o copilărie extrem de dificilă, plină de abuzuri și de violență, iar Viorel Lis a reprezentat un refugiu pentru aceasta și singura mondalitate prin care se putea elibera de traumele din copilărie.

‘’La început am fost doar prieteni, nu era nimic sexual. Eu am văzut persoana aceea de siguranță, mi-am dat seama că dacă am să fiu cu el, tatăl meu nu mai putea să mă rănească niciodată, că e un om puternic’’, a mărturisit Oana Lis în cadrul emisiunii ‘’În Oglindă’’ moderată de Mihai Ghiță.

De asemenea, Oana Lis a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe soțul său și a făcut dezvăluiri inedite despre cum a luat naștere povestea de iubire dintre aceștia.

’’ Îmi aduc aminte că odată eram la el în birou și mi-a zis să scriu ceva drăguț pe o foaie și eu cu stilul meu așa haios i-am făcut o poezie și la sfârșit i-am scris numărul meu de fix de acasă. Mi-a zis el « scrie și numărul tău » și eu am crezut să-l scriu pentru când are nevoie la proiecte. (...) El era în divorț și tot mă invita, nici atunci nu m-am prins că mă place, tot mă invita și la restaurant, dar eu credeam că îi e milă că sunt orfană. (...) Eu am crezut că el mă place, că vrea să mă ajute pentru că sunt orfană, că am grijă de fratele meu’’, a povestit Oana Lis.  

Oana Lis: ‘’A avut foarte multă răbdare cu mine’’

Oana Lis a vorbit totodată și despre momentul în care a realizat că soțul său o place și despre lucrurile frumoase pe care i le-a oferit de-a lungul timpul.

‘’Într-o zi, eu fiind referent răspundeam la scrisori, știam să scriu la masina de scris, imi placea mult, eram foarte fericită și la un moment dat directorul mi-a zis că trebuie să mă duc la cabinetul primarului general să duc un dosar. Mie nu-mi convenea să mă duc acolo pentru că era foarte multă lume, trebuia să mă comport într-un anumit fel, trebuia să aștept mult pentru că era coadă la el ca să intrii să semneze actele. Nu aveam niciun chef și ziceam că de ce mă trimite numai pe mine și zic « ia sa mă uit eu ce e în dosarul acesta » și când am deschis dosarul erau doar foi goale. Mi-am dat seama că mă trimitea doar pentru că voia să mă vadă, nu pentru că avea treabă cu mine direct, pentru că eu nu eram directoare, ci eram un simplu referent și așa mi-am dat seama că mă place’’, a dezvăluit Oana Lis.  

 

De asemenea, vedeta a mărturisit că Viorel Lis a avut răbdarea pe tot parcursul relației și i-a fost alături necondiționat ajutând-o să depășească momentele dificile cu care s-a confruntat în copilărie.

’’A avut foarte multă răbdare cu mine, și-a dat seama că am probleme emoționale, tocmai faptul că omul acesta m-a acceptat necondiționat, că nu a pus întrebări, că deși aveam anumite derapaje în comportament nu m-a judecat, chestia asta m-a făcut să mă conectez cu el pe viață. Multe luni am ieșit, acum dacă îmi dau seama a avut foarte mare răbdare cu mine, dar cred că îi plăcea că eram altfel, pentru că alte persoane erau perverse cu el, îi spuneau ce vrea să audă, dar eu eram altfel. (...) Tot timpul era drăguț cu mine, tot timpul mă invita la restaurante, la evenimente, dar nu am avut o conexiune intimă decât după multe luni. În urma traumelor aveam niște crize, cădeam, îmi era rău câteodată. Viorel a fost prima persoană care mi-a zis  « mâine te

duci la o clinică și o să-ți facă acolo toate analizele ». Îi mulțumesc și în ziua de azi că a avut grijă de mine. Ușor, ușor mi-am dat seama că erau pe fond emoțional și a făcut foarte, foarte multe lucruri pentru mine. A fost prima oară când am avut tort, prima oară când am primit flori, foarte, foarte multe lucruri care m-au făcut să mă îndrăgostesc de el și să trec peste diferența de vârstă și să văd un viitor cu el’’, a  mărturisit Oana Lis în cadrul podcastului.

 

Oana Lis, dezvăluiri inedite despre relația cu Viorel Lis: ’’Nu credeam că o să reziste’’

 

Vedeta a recunoscut că  diferența de vârstă dintre cei doi reprezenta la acel moment o piedică și de cele mai multe ori se gândea că această relație nu va rezista.

 

‘’Nu am crezut că o să reziste, era diferența de vârstă, de fel de a fi, de comportament. Cam la doi ani ne-am mutat împreună, la început am avut o relație din când în când, el chiar se mai întâlnea și cu alte persoane. Îl vedeam în ziare că a fost cu nu știu cine, dar nu ziceam nimic. Ăsta e adevărul, în primii doi ani. Nu -i spuneam nimic, pentru că îmi dădeam seama că este căutat, vedeam ce se întâmplă și eu nu credeam în relația asta din cauza diferenței de vârstă și eu nu-mi doream să mă mărit, nu-mi doream să fac copii, adică aveam o aversiune față de căsătorie din cauza traumelor. (…) Eram prea mică, prea slabă emoțional, psihic, eu în primele șase luni cu el vorbeam cu dumneavoastră, pentru că era impunător, eu mi se părea că eram un copil, o fată de la țară, nu avea cum el să se uite la mine, nu eram aranjată, nu știam să mă pun în valoare, pur și simplu nu vedeam o relație. Foarte ciudat a fost la început.(…) Mi se părea că de milă stă cu mine, pentru că erau alte femei mai aranjate, mai mișto, mai deștepte pe lângă el și nu credeam că o să se uite la mine’’, a declarat Oana Lis.

Cu ce probleme s-au confruntat Oana Lis în căsnicia sa

Invitată în cadrul podcastului ‘’În Oglindă’’, Oana Lis a vorbit despre momentele tensionate cu care s-a confruntat de-a lungul relației cu soțul său, însă acestea nu au stat în calea iubirii dintre cei doi, în prezent fiind căsătoriți de 12 ani.

’’Au fost multe momente tensionate de-a lungul relației noastre în care am băgat și divorț, am vrut să ne despărțim, dar cumva am găsit ceva care ne-a legat, cu care am trecut peste. Au fost și momente mai tensionate în care am făcut scandal eu sau el. (...) Au multe momente în care ar fi avut și el motive să se despartă de mine și eu am avut multe motive să mă despart de el. Era normal ca de-a lungul vieții să se dea și alți bărbați la mine sau alte femei la el, pentru că asta e viața, se întâmplă tot felul de tentații, dar faptul că am iesit cu chestiile astea publice nu a fost neparat de bani, ci de multe ori a fost pentru că eu voiam să atrag atenția. Eu nu credeam în instituția căsătoriei, nu-mi doream să mă căsătoresc. Chiar zilele acestea mă gândeam că dacă aș fi avut un copil la început cu Viorel acum ar fi avut 20 de ani și poate aveam și o bază în el. Viorel a stat și în genunchi în fața mea și și-a dorit să facă un copil cu mine, eu nu mi-am dorit tocmai din cauza traumelor pe care le-am trăit și nu am vrut să le duc mai departe, nu eram eu vindecată, nu eram pregătită. Ne-am căsătorit tot cu emisiunile, pot să îți spun că la impulsul Oanei Zăvoreanu ne-am căsătorit’’, a mărturisit Oana Lis.

Ce regrete are Oana Lis

Vedeta a dezvăluit că unul dintre cele mai mari regrete pe care le are este faptul că nu a reușit să devină mamă până la această vârstă. Deși împreună cu soțul său și-au dorit mult să devină părinți, luând în considerare chiar să adopte un copil, acest lucru între timp nu s-a mai petrecut.

‘’Cred că acesta este singurul regret pe care îl am că nu am un copil cu Viorel. Este până la urmă bărbatul vieții mele cu care am petrecut mai mult de jumătate din viața mea în acest moment și cred că acesta este regretul, dar nu aveam cum. Nu eram femeia de acum, aveam multe derapaje în comportament, plus că eu împreună cu mătușa mea de-a lungul vieții l-am crescut pe fratele meu, pentru că nu a avut cine și eu mă duceam la sedințe la fratele meu la școală, îl ajutam la lecții, deci cumva mi-am făcut rolul acesta de mama prin el, dar mi-aș fi dorit să am un copil cu Viorel. Am avut episode în care ne-am hotărât să facem un copil și rămăsesem gravidă, dar la fel cred că am niște probleme, pentru că niciodată nu am putut să țin o sarcină. Am depus un dosar să adopt un copil, dar durează foarte mult la stat, nu sțiu ce se întâmplă acolo. O să merg și pe partea asta și având în vedere că am regretul acesta nu mă văd că nu o să fiu mama niciodată și cred că poate o să încerc și FIV’’, a dezvăluit Oana Lis în cadrul pocastului ‘’În Oglindă’’ moderat de Mihai Ghiță.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel