„Trădare din partea unor colegi de breaslă”. Andreea Esca rupe tăcerea despre episodul în care a înjurat în fața camerei / VIDEO

Data publicării:
Andreea Esca, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Esca, foto Instagram

Andreea Esca a avut parte de câteva momente care au pus-o în încurcătură, de-a lungul celor 30 de ani de emisie.

Andreea Esca, în vârstă de 50 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Nici nu e de mirare, având în vedere că mii de români o privesc zilnic, de la ora 19:00, prezentând cel mai important buletin de știri de la PRO TV. 

Vedeta a avut parte, de-a lungul vremii, și de câteva momente mai puțin plăcute, în cariera sa. Într-un interviu pentru Adevărul, prezentatoarea TV afirmă că nu este genul care să țină ranchiună și că a și uitat cum i-au greșit anumite persoane.  

„Sunt oameni care mi-au făcut diverse lucruri foarte rele, iar eu uit complet, chiar uit. Adică în așa fel funcționează mintea mea încât mă întâlnesc cu cineva și încep să vorbesc, apoi altcineva îmi spune: „De ce vorbești cu persona aceasta, nu-ți aduci aminte ce a făcut? Nu, chiar nu-mi aduc aminte. E un sistem de autoapărare care m-a făcut să pot să rezist atâta vreme. Și mai e ceva: cu vârsta, am devenit mult mai tolerantă, pentru că am trecut prin situații și experiențe care m-au făcut să nu mai judec”, a declarat Andreea Esca pentru Adevărul.

Andreea Esca, imaginea cu care a cucerit internetul: „Când tragi cu ochiul la notițele colegei!”

Pe de altă parte, ea își amintește momentul în care a ajuns pe internet o filmare cu ea, dinaintea jurnalului, în care îi scapă o înjurătură. 

La momentul respectiv, Andreea Esca se pregătea de un nou buletin de știri și a încercat să facă probe de sunet cu producția. Vedeta a uitat că microfonul era deschis atunci când i-a scăpat o înjurătură.

”Vezi că s-a f****t iar asta, că eu aud tot în casca mea”, a spus vedeta Pro TV la acel moment.

Acum, vedeta spune că i se pare o trădare din partea colegilor faptul că acel video a fost extrem de comentat, ajungând viral. 

„M-a durut foarte tare. Era ceva privat, era un moment din afara jurnalului și m-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor. Mi s-a părut o trădare din partea unor colegi de breaslă și n-am înțeles-o niciodată. N-am cum să înțeleg, pentru că eu n-aș face niciodată așa ceva. Dar nu înseamnă că toată ziua mă gândesc la asta. Unii oameni sunt așa…”, a spus vedeta conform sursei citate anterior.

Secretul pe care nimeni nu l-a știut despre Andreea Esca. Abia acum s-a aflat, după 25 de ani la PRO TV

 

Cine sunt „colegii de breaslă” la care se referă

Cu ani în urmă, Andreea Esca și-a exprimat supărarea pentru gestul făcut de Mihai Găinușă și Șerban Huidu, la Prima TV, care au râs de gafa ei în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor.

„Atunci m-a deranjat faptul că gluma lor a fost un exemplu de necolegialitate şi că bucăţica de material era din afara programului. E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post. Dacă dai din timpul jurnalului, cum dă despre toată lumea, că ai greşit, că te-ai înecat, e OK, dar când dai din viaţa mea personală, că n-ai de unde altundeva să dai, că nu găseşti altceva, mă deranjează. Atunci eram şi însărcinată cu Alexia, în cinci luni, şi am perceput gluma foarte rău”, a declarat Andreea Esca, într-un interviu acordat ziarului Adevărul, cu ani în urmă. 

 

Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani. Imaginea cu care face senzație pe internet


Andreea Esca, pusă în încurcătură, chiar la pupitrul știrilor PRO TV:

Andreea Esca a acceptat provocarea lui Marius Manole și a răspuns sincer întrebărilor incomode adresate de actor. Printre curiozitățile acestuia s-a numărat și „cel mai penibil” moment trăit de prezentatoarea TV. Andreea Esca nu s-a sfiit să povestească un moment haios, dar care a pus-o în încurcătură, chiar la pupitrul știrilor. 


„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Erau doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect”, a povestit Andreea în emisiunea lui Marius Manole de la protvplus.ro

Momentul penibil a fost chiar în direct, când prezentatoarea a adresat întrebările invitatului „greșit”. 


„Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea, și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1. Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă”, a continuat prezentatoarea TV. 

Vedeta își amintește că s-a simțit de-a dreptul îngrozitor în acele momente și spune că trăiește mereu cu teama că ar putea avea parte de situații pe care să nu le poată controla. 

„Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a încheiat știrista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel