Andreea Esca, imaginea cu care a cucerit internetul: „Când tragi cu ochiul la notițele colegei!”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Esca a fost omul potrivit la locul potrivit, am putea spune, văzând imaginea postată de aceasta pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea știrilor PRO TV are simțul umorului și știe cum să își facă publicul să râdă. Vedeta a postat o fotografie extrem de amuzantă, în care pare că un cațel trage cu ochiul în notițele ei. În realitate, știrista doar s-a poziționat în așa fel încât să se sincronizeze cu imaginea adorabilă de pe fundal. 

„Când tragi cu ochiul la notițele colegei!”, a scris vedeta în dreptul imaginii. 

Vedeta a primit sute de aprecieri pentru această postare, iar imaginile au ajuns virale.


Nu este prima dată când știrista își face publicul să râdă de la pupitril știrilor PRO TV.


Andreea Esca a dezvăluit ce poartă sub pupitrul știrilor

 

Andreea Esca a dezvăluit ceea ce multe persoane și-ar fi dorit să afle. Cum sunt îmbrăcați prezentatorii de televiziune care stau doar la pupitru?


Nimeni nu s-ar fi așteptat ca în spatele unui look elegant să se ascundă de fapt o ținută sport. Andreea Esca s-a fotografiat chiar înainte de a intra în direct și le-a dezvăluit fanilor secretul ei. 


Chiar dacă în partea de sus purta un sacou verde elegent, vedeta era încâlțată cu pantofi sport și purta o pereche de pantaloni cu buline. 


”În culise, fără secrete”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei. 

 

Andreea Esca, pusă în încurcătură, chiar la pupitrul știrilor PRO TV:


Andreea Esca a acceptat provocarea lui Marius Manole și a răspuns sincer întrebărilor incomode adresate de actor. Printre curiozitățile acestuia s-a numărat și „cel mai penibil” moment trăit de prezentatoarea TV. Andreea Esca nu s-a sfiit să povestească un moment haios, dar care a pus-o în încurcătură, chiar la pupitrul știrilor. 


„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Erau doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect”, a povestit Andreea în emisiunea lui Marius Manole de la protvplus.ro

Momentul penibil a fost chiar în direct, când prezentatoarea a adresat întrebările invitatului „greșit”. 

 

„Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea, și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1. Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă”, a continuat prezentatoarea TV. 

Vedeta își amintește că s-a simțit de-a dreptul îngrozitor în acele momente și spune că trăiește mereu cu teama că ar putea avea parte de situații pe care să nu le poată controla. 

„Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a încheiat știrista.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel