Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani. Imaginea cu care face senzație pe internet

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Esca le-a arătat fanilor o fotografie din urmă cu 30 de ani. Imaginea a fost făcută imediat după ce a obținut permisul de conducere.

Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani, este astăzi una dintre cele mai apreciate prezentatoate TV din România. Vedeta a intrat în televiziune odată cu lansarea postului PRO TV și a rămas fidelă echipei Stirilor PRO TV de atunci. 

Deși sunt rare imaginile cu ea din adolescență, de curând, vedeta le-a făcut o surpriză fanilor și le-a împărtășit o imagine inedită. Mai exact, poza care a apărut pe permisul său conducere. Fotografia a fost realizată pe 13 decembrie, în urmă cu 30 de ani. 

„Pe 13 decembrie, acum fix 30 de ani, imi luam carnetul de “sofer” :) iar aceasta este fotografia de pe el. Ma gandesc sa scriu cum a fost… Povestea din spatele pozei ramane insa doar la mine:)! Tu cand ti-ai luat permisul?”, a scris Andreea Esca în dreptul imaginii. 

Fanii au copleșit-o cu o mulțime de complimente.

 

„In poza aceasta semanati cu Adele”

„Ce frumoasa ești cu parul lung și ce bogat e parul, bine înțeles erai un copil. Te îmbrățișez mult !”

„În sfârșit, Andreea ! Te văd și cu părul altfel făcut! rămâi o femeie frumoasă oricum!

„Dulcea pasăre a tineretii...”

„Ai fost şi eşti o femeie frumoasa! Vreau să revăd poza asta peste alti 30 de ani”

„Ce frumoasa si atunci si acum. va tin minte de cand eram mica”, sunt câteva dintre comentariile internăuților.

O surpriză inedită a venit din partea stilistei Geta Voinea, care și-a amintit că ea a fost cea care a dat naștere celebrei tunsori pe care Andreea Esca a purtat-o peste 26 de ani. 

„Eu stiu cand te-am tuns si ai pastrat stilul si azi”, i-a comentat stilista Geta Voinea

 

Deși are permis de 30 de ani, vedeta spune că nu este un șofer prea grozav


 
Andreea Esca recunoaște că nu este bună la șofat. Mai mult, prezentatoarea TV spună că este atât de periculoasă la volan, încât televiziunea la care lucrează de ani de zile a trebuit să găsească o soluție pentru siguranța ei, dar și pentru siguranța imaginii postului. 


Invitată în podcast-ul online al Amaliei Năstase Andreea Esca a povestit cum a avut, ani de zile, un șofer, pe post de bodyguard, care a ținut-o departe de eventualele accidente în trafic pe care le risca dacă ar fi condus ea mașina. 


„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznic că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…
Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine” a Povestit  Andreea Esca, în cadrul podcast-ului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel